میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حقه زن فریبکار برای سرقت از ۱۰ طلافروشی

زن سارق متهم در تحقیقات اولیه به ۱۰ فقره سرقت با روش بدل‌اندازی از طلافروشی‌های آبیک اعتراف کرد.
کد خبر: ۱۲۱۱۶۶۱
| |
4000 بازدید
حقه زن فریبکار برای سرقت از ۱۰ طلافروشی

به گزارش تابناک، اعتماد آنلاین نوشت: زن فریبکار که به ۱۰ طلافروشی دستبرد زده بود، شناسایی و دستگیر شد. در پی وقوع چندین فقره سرقت از طلافروشی‌های شهرستان آبیک، پرونده مقدماتی در این خصوص تشکیل شد و شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

در بررسی‌های ماموران مشخص شد سارق زن جوانی است که با عنوان خریدار طلا به این واحدهای صنفی مراجعه کرده و حین روئیت طلاجات در فرصتی مناسب از غفلت فروشنده استفاده و با بدل‌اندازی اقلام مورد نظر خود را سرقت کرده است.

کارآگاهان با استفاده از شگردهای پلیسی و بررسی تخصصی از آثار باقیمانده در محل وقوع سرقت، هویت دقیق متهم را شناسایی و طی یک عملیات اطلاعاتی منسجم این سارق را حین ارتکاب جرم در یکی از طلافروشی‌های آبیک دستگیر کردند.

متهم در تحقیقات اولیه به ۱۰ فقره سرقت با روش بدل‌اندازی از طلافروشی‌های آبیک اعتراف کرد و مقادیر قابل توجهی اقلام سرقتی نیز از وی کشف شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت