میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اطلاعیه مهم فراجا درباره انتشار یک کلیپ

معاونت فرماندهی انتظامی لرستان در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر کشته شدن ۲ نفر از پرسنل انتظامی شهرستان خرم آباد توسط همکارشان اطلاعیه داد.
کد خبر: ۱۲۱۱۳۰۳
| |
27252 بازدید
اطلاعیه مهم فراجا درباره انتشار یک کلیپ

 به گزارش تابناک، معاونت فرماندهی انتظامی لرستان در پی انتشار این کلیپ در فضای مجازی به اطلاع می رساند:

در ساعت ۹:۳۰ سه شنبه ۲۸ آذر ماه مبنی بر درگیری منجر به مجروحیت چند نفر به علت اختلافات مالی در یک ساختمان شخصی، بلافاصله عوامل انتظامی در محل حاضر که بر اثر این درگیری ۲ نفر به وسیله سلاح کمری مجروح و برای مداوا به بیمارستان اعزام گردیدند. همچنین فرد ضارب توسط عوامل انتظامی دستگیر شده است.

گفتنی است این درگیری خصومتی شخصی بوده و در محیطی خصوصی رخ داده و ارتباطی به پلیس و سایر مجموعه‌های مرتبط نداشته است. موضوع به مرجع قضائی دلالت و تحت رسیدگی است.

 منبع: ایرنا

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات