اطلاعیه مهم فراجا درباره انتشار یک کلیپ

معاونت فرماندهی انتظامی لرستان در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر کشته شدن ۲ نفر از پرسنل انتظامی شهرستان خرم آباد توسط همکارشان اطلاعیه داد.
کد خبر: ۱۲۱۱۳۰۳
|
۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۴ 20 December 2023
|
27008 بازدید

 به گزارش تابناک، معاونت فرماندهی انتظامی لرستان در پی انتشار این کلیپ در فضای مجازی به اطلاع می رساند:

در ساعت ۹:۳۰ سه شنبه ۲۸ آذر ماه مبنی بر درگیری منجر به مجروحیت چند نفر به علت اختلافات مالی در یک ساختمان شخصی، بلافاصله عوامل انتظامی در محل حاضر که بر اثر این درگیری ۲ نفر به وسیله سلاح کمری مجروح و برای مداوا به بیمارستان اعزام گردیدند. همچنین فرد ضارب توسط عوامل انتظامی دستگیر شده است.

گفتنی است این درگیری خصومتی شخصی بوده و در محیطی خصوصی رخ داده و ارتباطی به پلیس و سایر مجموعه‌های مرتبط نداشته است. موضوع به مرجع قضائی دلالت و تحت رسیدگی است.

 منبع: ایرنا

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت