صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

متهم به قتل: نداکوچولو را من نکشتم!

من او را مثل فرزندان خودم دوست داشتم و هيچ تفاوتي هم بين او و فرزندانم نمي‌گذاشتم. هيچگاه هم از اين بابت ناراحت نبودم و برايم فرقي نداشت كه ندا در خانه ما بزرگ شود يا جايي ديگر. خدا مي‌داند كه من يك لحظه هم از ندا غافل نبودم.
کد خبر: ۱۲۱۰۹۵
| |
6792 بازدید

ایران: زن‌عموي «ندا كوچولو» كه همزمان با مرگ غم‌انگيز دخترك سه ساله با اتهام كودك‌آزاري منجر به مرگ روبه‌روست. در جلسه بازجويي منكر وارد كردن ضربه مرگبار به سر دختربچه شد.

فاطمه – 30 ساله – كه به اتهام كودك‌آزاري منجر به مرگ در بازداشت موقت به سر مي‌برد صبح ديروز براي بازجويي و افشاي راز مرگ ندا كوچولو در مقابل قاضي عباس خوشكام از شعبه اول دادسراي ناحيه 6 – خارك – قرار گرفت.

در ابتداي جلسه بازپرس با تشريح علت بازداشت زن جوان و اشاره به نظريه كارشناسان كميسيون پزشكي قانوني گفت: ندا كوچولو بر اثر اصابت شيئي سخت به سرش و عوارض ناشي از آن جان باخته است. ضمن اينكه آثار ضرب و جرح و سوختگي شديد نيز در بدنش مشاهده شده است.

در ادامه جلسه زن‌عموي «ندا» در دفاع از خود گفت: به خدا قسم بي‌تقصيرم. من 2 تا بچه كوچك دارم. چطور مي‌توانم چيزي را به سر يك بچه 4 ساله بكوبم يا او را كتك بزنم. البته آن روز عصباني بودم اما حتي يك ضربه كوچك هم به «ندا» نزدم. وي درباره روز حادثه نيز گفت: آن روز شوهرم مثل هميشه با فرزندانم و ندا در آشپزخانه سر سفره صبحانه نشسته بودند. شوهرم چند لقمه نيز در دهان ندا گذاشت و بعد به محل كارش رفت. من نيز مشغول كارهاي روزانه‌ام در خانه شدم. دقايقي بعد وقتي به آشپزخانه برگشتم تا سفره را جمع كنم، ناگهان متوجه شدم ندا ادرار كرده است. با آنكه بسيار عصباني شده بودم، او را به حمام بردم و بعد از شست‌وشويش، به اتاقي رفتم تا برايش لباس بياورم كه 2، 3 دقيقه‌اي طول كشيد اما وقتي به حمام برگشتم، ناگهان ندا را ديدم كه به پشت روي زمين افتاده و بيهوش است. ابتدا فكر كردم با من شوخي مي‌كند اما وقتي او را در آغوش گرفتم و متوجه شدم هيچ حركتي ندارد، بلافاصله سراغ همسايه‌ام رفته و از او كمك خواستم و بعد هم همراه او ندا را به بيمارستان رسانديم اما متأسفانه او چند روز بعد روي تخت بيمارستان جان سپرد.

در ادامه جلسه بازجويي، بازپرس درباره روند رسيدگي به پرونده گفت: در اين جلسه درباره نظريه پزشكي قانوني مبني بر مرگ كودك بر اثر ضربه مغزي از متهم پرونده تحقيق شد، حال آنكه او فقط اتهام سوزاندن ندا كوچولو را پذيرفته و پيوسته اظهارات قبلي‌اش را تكرار مي‌كند. به گفته بازپرس، تاكنون عمد يا غيرعمد بودن و چگونگي وقوع اين حادثه مشخص نشده است؛ به همين خاطر براي كشف حقيقت، نيازمند تحقيقات بيشتر و بازسازي صحنه جرم هستيم.

گفت‌وگو با متهم

چند سال است ازدواج كرده‌اي؟

10 سال.

چند تا بچه داري؟

دو تا؛ يك دختر و يك پسر.

ندا از چه زماني در خانه شما زندگي مي‌كرد؟

او 6 ماه قبل از حادثه به خانه ما آمد.

آيا به خاطر نگهداري از ندا كوچولو ناراحت بودي؟

نه. من او را مثل فرزندان خودم دوست داشتم و هيچ تفاوتي هم بين او و فرزندانم نمي‌گذاشتم. هيچگاه هم از اين بابت ناراحت نبودم و برايم فرقي نداشت كه ندا در خانه ما بزرگ شود يا جايي ديگر. خدا مي‌داند كه من يك لحظه هم از ندا غافل نبودم.

اما در بازجويي‌ها گفته‌اي كه او را سوزانده‌اي؟

من فقط يك بار ندا را سوزاندم. آن هم به خاطر اين كه ندا در خانه ادرار كرده بود. از اينكه موضوع را به من نگفته بود عصباني شدم. به همين دليل براي ترساندنش او را سوزاندم.

آيا فرزندانت را هم كتك مي‌زدي؟

بله من عصبي هستم و وقتي بچه‌ها هم اذيتم مي‌كردند كتك‌شان مي‌زدم. بخصوص زماني كه پسر كوچكم كه هم‌سن و سال ندا است او را كتك مي‌زد بيشتر عصباني مي‌شدم و پسرم را نيز تنبيه مي‌كردم. چرا كه «ندا» ضعيف بود و نمي‌توانست از خودش دفاع كند.

اگر كسي فرزندانت را كتك مي‌زد چه مي‌كردي؟

خوب من هم ناراحت مي‌شدم. بخصوص الآن كه در زندان هستم و نمي‌دانم فرزندانم كجا هستند و چه اوضاع و احوالي دارند.

گفتي عصبي هستي و بي‌اختيار فرزندانت را كتك مي‌زدي چرا به روانشناس مراجعه نكردي؟

از آنجا كه اين اواخر خيلي زياد عصباني مي‌شدم به فكر درمان بودم. روز حادثه هم وقت دكتر داشتم كه اين اتفاق افتاد.

وقتي خبر مرگ ندا را شنيدي چه حسي داشتي؟

خبر مرگ «ندا» مثل خبر مرگ فرزندانم بود و به همان اندازه متأثر شدم.

گفتني است پيكر نيمه‌جان ندا كوچولو روز دوشنبه 25 مرداد امسال به بيمارستاني در مركز تهران منتقل شد. پزشكان نيز با مشاهده آثار جراحت، سوختگي و ضرب و شتم شديد روي پيكر نيمه‌جان دخترك موضوع را به پليس اطلاع دادند. همزمان با شروع تحقيقات قضايي پليسي، زن‌عموي «ندا» كوچولو بازداشت شد كه سرانجام در بازجويي‌ها لب به اعتراف گشود و به ضرب و شتم و سوزاندن دخترك اعتراف كرد اما او منكر قتل شد. فاطمه در حال حاضر با صدور قرار قانوني بازداشت است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟