میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دو بطری آب در عربستان ۵۴۰ میلیون هزینه داشت!

باشگاه الاهلی به دلیل پرتاب دو بطری آب از سوی هوادارانش، جریمه شد.
کد خبر: ۱۲۱۰۱۵۱
| |
5566 بازدید
|
۲
دو بطری آب در عربستان ۵۴۰ میلیون هزینه داشت!

به گزارش تابناک، الاهلی در این فصل نتایج سینوسی زیادی را کسب کرده است. این تیم در چهار دیدار اخیر خود فقط یک پیروزی را کسب کرده و در سه مسابقه نیز با تساوی زمین مسابقه را ترک کرده است.
 

این تیم که ستاره‌های مطرحی را در بازار تابستانی به خدمت گرفت، در دیدار چند روز پیش برابر الرائد، با تساوی بدون گل متوقف شد که این نتیجه خشم هواداران الاهلی را به دنبال داشت.

در پی این نتیجه، هواداران الاهلی شعار‌هایی را علیه کادرفنی سر داده و اشیائی نیز به داخل زمین پرتاب شد که اکنون جریمه سنگین مالی را برای این باشگاه به دنبال داشته است.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کرد که به دلیل پرتاب دو بطری آب به سمت پیست دو و میدانی استادیوم و بدون آسیب رساندن به کسی، باشگاه الاهلی به پرداخت ۴۰ هزار ریال سعودی معادل ۵۴۰ میلیون تومان محکوم شده است.

 

 

منبع: ورزش سه

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
واسه کشتی ما که مهم نیست جریمه شویم
ناشناس
|
France
|
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
من نمیدونم دو تا هوادار بی شعور بطری پرتاب کنن به باشگاه چه ربطی داره؟ مگر کادر فنی بطری پرتاب کرده
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات