نانِ بلوط

نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود./ بهار بهادران ۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۷
کد خبر: ۱۲۱۰۰۱۴
| |
3856 بازدید
|
۴
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
منتقد روز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
خیلی هم بهداشتی و خوب!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
عالی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
ااییییی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
نان کلگ .
در بعضی نانوایی های جدید هم فروخته میشود
این ها جز بهترین ظرفیتهای گردشگری هستند که مورد غفلت قرار گرفته اند. باید بصورت فصلی جشنواره برای این نانها برگزار شور از تولید کنندگان محلی تقدی کنند. صادرات و عرضه این نانها در نمایشگاه ها مورد توجه قرار بگیرد. ایران غنی از این موارد است.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت