میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
اتفاقی بین ما بوده و تمام شده

نکونام: فردا با آغوش باز سمت گل‌محمدی می‌روم

کد خبر: ۱۲۰۹۹۹۵
| |
5132 بازدید

نکونام: فردا با آغوش باز سمت گل‌محمدی می‌روم

 

جواد نکونام اعلام کرد که فرده در آغاز بازی، با آغوش باز به سمت نیمکت پرسپولیس و یحیی گل‌محمدی خواهد رفت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ جواد نکونام گفت: درگیری با گل‌محمدی؟ همیشه با آغوش باز به سمت نیمکت‌های حریف رفته‌ام و فردا هم اینطور خواهد بود

سرمربی استقلال در مورد اتفاقات دربی فصل گذشته گفت: در تمام بازی‌ها داور تعیین کننده است و از ابتدای لیگ تا الان چند تیم ضرر کرده‌اند که کاملا مشخص است. اگر VAR باشد امتیازات واقعی تقسیم می‌شود. استقلال همیشه متضرر بوده و سال‌ها شرایط علیه استقلال بوده است.

نکونان در واکنش به احتمال درگیری با گل‌محمدی گفت: شما خبرنگاران هم در کار خودتان چالش دارید، بین ما هم اتفاقی افتاده و هیچ مشکلی نداریم. همیشه احترام گذاشته‌ام و می‌گذارم. با آغوش باز به سمت نیمکت‌های حریف رفته‌ام و فردا هم اینطور خواهد بود و مشکلی نخواهیم داشت.

نکونام درباره انتقاد از هاشمی‌نسب گفت: ما از جنس خودشان هستیم، کارمان را بلدیم.

وی درباره بازی زیبا از استقلال در دربی ۱۰۲ گفت: چرا این سوال را از رقیب نمی‌پرسید؟ چرا دنبال زیبایی در این دربی هستید؟

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات