ساعات جدید کار ادارات و مدارس از اول مهر

ر اساس مصوبه دولت ساعات شروع کار واحدهای صنعتی 7 صبح، بانک‌ها 8 صبح، ادارات دولتی و عمومی 8 و نیم صبح، مدارس از 7 ربع الی 7 و 40 دقیقه، بازار تهران از 9 و نیم الی 10، دانشگاه‌ها وعلوم پزشکی 8 صبح و نیروهای نظامی از ساعت 6 و نیم الی هفت تعیین شد که اگر بازخورد خوبی داشته باشد ادامه می‌یابد. در غیر این صورت تجدید نظر در این ساعات صورت خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۲۰۹۳۵
| |
4205 بازدید
وزیر کشور از تصویب ساعات کاری جدید ادارات، مدارس ، دانشگاه‌‌ها و صنوف در هیئت دولت خبر داد و گفت: ساعات کار جدید از اول مهر ماه به مدت سه ماه و به طور آزمایشی اجرا می‌شود.

به گزارش فارس، مصطفی محمدنجار وزیر کشور که عصر امروز یکشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد در خصوص تصمیمات دولت برای مهر ماه که مصادف با گشایش مدارس است، گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل دانشگاه‌ها و تغییر فصل شهروندان با مشکلاتی همچون ترافیک و اتلاف وقت مواجه می‌شوند. بنابراین شورای عالی ترافیک از مدت‌ها قبل 13 جلسه با حضور نمایندگان همه دستگاه‌ها برگزار کرد.

وی ادامه داد: شورای عالی ترافیک پس از تشکیل 13 جلسه به اتفاق آرا مصوبه‌ای را به دولت فرستاد و این مصوبه در دولت تصویب شد که بحث ساعات کار جدید است و از اول مهر ماه ابلاغ می‌شود.

وزیر کشور همچنین با بیان اینکه ساعات کار جدید به صورت سه ماه آزمایشی از اول مهر ماه اجرا می‌شود، گفت: بر اساس مصوبه دولت ساعات شروع کار واحدهای صنعتی 7 صبح، بانک‌ها 8 صبح، ادارات دولتی و عمومی 8 و نیم صبح، مدارس از 7 ربع الی 7 و 40 دقیقه، بازار تهران از 9 و نیم الی 10، دانشگاه‌ها وعلوم پزشکی 8 صبح و نیروهای نظامی از ساعت 6 و نیم الی هفت تعیین شد که اگر بازخورد خوبی داشته باشد ادامه می‌یابد. در غیر این صورت تجدید نظر در این ساعات صورت خواهد گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص زمان ارائه لایحه جامع انتخابات به دولت نیز،‌خاطرنشان کرد: لایحه جامعه انتخابات آماده شده و به زودی به دولت ارائه می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به سؤالی در خصوص بحث سرانجام اصلاح قانون احزاب و ارائه آن به مجلس تأکید کرد: در خصوص قانون احزاب نظرات نخبگان کسب و جلساتی برگزار می شود که این لایحه نیز به زودی به مجلس ارائه می‌شود.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی