صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ماجرای قندان پرت کردن تتلو به سمت قاضی

شنیده‌ها حاکی از آن است که سال ۹۵، «بیژن.ق»؛ قاضی پرونده به تتلو بی‌احترامی می‌کند و تتلو در واکنش به این بی‌احترامی به سمت قاضی قندان پرت می‌کند.
کد خبر: ۱۲۰۹۰۷۰
| |
5053 بازدید

ماجرای قندان پرت کردن تتلو به سمت قاضی

به گزارش تابناک، روزنامه اعتماد گزارشی امیر تتلو دارد که در بخشی از آن به درگیری او و قاضی پرونده‌اش قبل از خروج از ایران در سال ۹۵ اشاره می‌کند.

در این مطلب آمده است: تتلو تا پیش از اینکه از ایران خارج شود دو بار دستگیر می‌شود؛ سال ۱۳۹۲ و سال ۱۳۹۵. شنیده‌ها حاکی از آن است که سال ۹۵، «بیژن.ق»؛ قاضی پرونده به تتلو بی‌احترامی می‌کند و تتلو در واکنش به این بی‌احترامی به سمت قاضی قندان پرت می‌کند. البته چند روز بعد همان قاضی طی نامه‌ای از شکایت خود علیه تتلو صرف‌نظر می‌کند. پس از این ماجرا عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان وقت تهران، در ۱۵ آبان ۱۳۹۵ اعلام می‌کند: «یک خواننده زیرزمینی در ایران به مجازات شلاق و حبس محکوم شده است و به موجب حکم صادره از محاکم تهران، این خواننده زیرزمینی به ده سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده ‌است که با توجه به اعلام گذشت یکی از شکات، یک دوم مجازات حبس تعلیق شده ‌است.»

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات