با همکاری شرکت ملی مس و حوزه هنری کرمان؛

رویداد ملی تجسمی «شهیدالقدس» برگزار می‌شود

رویداد ملی تجسمی «شهیدالقدس» با محورهای شهید حاج‌قاسم سلیمانی، مقاومت و فلسطین، با حضور هنرمندان سراسر کشور در کرمان برگزار می‌شود
کد خبر: ۱۲۰۹۰۴۱
| |
2271 بازدید

رویداد ملی تجسمی «شهیدالقدس» برگزار می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مس‌پرس، این رویداد تجسمی، در قالب‌های تولید پوستر، تصویرسازی و پرچم و کتیبه، با راهبری اساتیدی چون محمدرضا دوست محمدی، محمد صابر شیخ رضایی، مجتبی مجلسی، حامد مغروری و مهدی سهرابی نصر برگزار خواهد شد.

در این رویداد ملی که از 29 آذر تا 1 دی‌ماه با همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران و حوزه هنری انقلاب اسلامی کرمان برگزار خواهد شد، به نفرات برتر هر بخش جوایز نقدی شامل 30 تا 70 میلیون ریال، اهدا خواهد شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام می‌توانند مشخصات و نمونه آثار قبلی خود را در پیام رسان های ایتا و تلگرام به آدرس @Art_kerman ارسال نمایند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت