صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوزادان به دنیا نیامده ، دولت را بدهکار کردند!

در سال گذشته بیش از یک میلیون و 300 هزار نوزاد در کشور متولد و به جمعیت کشور افزوده شدند آنطوری که معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور در رادیو پیش بینی کرد امسال همین کمک یک میلیونی این آمار را به بیش از یک و نیم میلیون نفر خواهد رساند.
کد خبر: ۱۲۰۸۶۰
| |
13254 بازدید

آخرین نیوز نوشت:

با احتساب میزان بودجه تخصصی دولت در طرح هدیه ا میلیون تومانی به نوزادان و شمار متولدین احتمالی سال 1389 می توان گفت که دولت از هم اکنون برای این طرح هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد.

به گفته معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور  565 هزار و 597 نوزاد در پنج ماهه اول سال جاری متولد و تمام این نوزادان  برای دریافت هدیه یک میلیونی دولت به بانک ملی معرفی شدند.این درحالی است که در قانون بودجه امسال 500 میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفته شده است.

در سال گذشته بیش از یک میلیون و 300 هزار نوزاد در کشور متولد و به جمعیت کشور افزوده شدند آنطوری که معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور  در رادیو پیش بینی کرد  امسال همین کمک یک میلیونی این آمار را به بیش از یک و نیم میلیون نفر خواهد رساند.

بر همین اساس می توان گفت که طرح هدیه در سال اول اجرای خود با کسری بودجه هزار میلیارد تومانی مواجه است  و همین امر ادامه اجرای این طرح را در هاله ای از ابهام قرار داده است.

گفتنی است طرح موضوع واریز یک میلیون تومان از سوی رییس جمهور با واکنش‌های متفاوتی از سوی اقتصاددانان و نمایندگان مجلس مواجه شد. بسیاری از نمایندگان با انتقاد از دولت به خاطر تامین نکردن اعتبار پروژه‌های زیرساختی کشور، چگونگی تامین اعتبار این طرح را زیر سوال بردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
به ما كه زنده هستيم كلي بدهكارن !!!!
mana
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
و تابناک عزیز صحبت از اختلاف طبقاتی و بچه های پابرهنه می کند و گروهی دیگر تشویق به زاد و ولد بیشتر باشد که در اینده نزدیک شاهد صحنه های دردناک شبیه سیل پاکستان باشیم و از خداوند تقاضای عقل سلیم برای همه ایرانیان می کنیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
دندون به جیگر بگیرین این آقازاده ما بدنیا بیاد بعداً با هم از این طرح انتقاد کنیم....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
واقعا هستند آدمایی به خاطر 1 میليون تومان بچه دار بشوند؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
به سلامتی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
کدوم اش کدوم کشک
همش سرکاریه منظور این بوده که 500 میلیارد تومان از بودجه بدون حسابرسی در اختیار دولت باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
اي آقا...
حالا قرار نيست كه پولي داده بشه.
فقط قراره از اين جيب به اون جيب بشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
دولت بهتر است اول بدهی بیست هزار میلیارد تومانی خو د را به سازمان تامین اجتماعی است را تسویه کند و بعدا به این مسایل بیاندیشد..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
منظور البته دولت 18 سال بعد است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
حالا چه جوری میشه این یک میلیونو دریافت کرد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟