هشدار اردوغان درباره شکل گیری یک جنگ منطقهای
رئیسجمهور ترکیه کشتن کودکان و زنان در غزه را جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت خواند و تاکید کرد که اسرائیل باید پاسخگوی این اقدامات باشد.

به گزارش تابناک، رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در چهل و چهارمین اجلاس سران شورای همکاری خلیج فارس که در قطر برگزار شد، گفت: امیدوار بودیم که آتش بس در غزه دائمی باشد، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد.
رئیسجمهور ترکیه گفت: در مناقشه اسرائیل و فلسطین اولویت ما اعلام فوری آتش بس دائمی و تضمین جریان بی وقفه کمکهای بشردوستانه است. نباید اجازه دهیم جنایات غزه به جنگ منطقهای تبدیل شود که شامل سوریه میشود.
اردوغان تاکید کرد: دولت نتانیاهو امنیت و آینده کل منطقه ما را به خطر میاندازد تا حیات سیاسی خود را حفظ کند. از دست رفتن جان ۱۷ هزار فلسطینی بی گناه که اکثرا کودک و زن هستند، جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی است. اسرائیل نباید از این جنایات بیپاسخ بگذرد.
وی روابط کشورش با کشورهای خلیج فارس را در حال توسعه دانست.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۱۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
ناشناس
| ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
ناشناس
| ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
این حرفها را برای پنهان کردن جنایتهایش در سوریه می زند.
هیچ وقت حرفش با عملش یکی نیسد
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





