صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

BRT با 100 اتوبوس جدید

کد خبر: ۱۲۰۸۲۶
| |
1949 بازدید

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران: از اول مهر 50 دستگاه اتوبوس دوکابین و 50 دستگاه اتوبوس تک کابین وارد خط 7 اتوبوس های تندرو می شود .
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، سید جعفر هاشمی تشکری درباره استفاده از برخی اتوبوس های جایگزین در خط 7 افزود: استفاده از اتوبوس‌های جایگزین به جای اتوبوس‌های برخی خطوط تندرو ازجمله خط هفت در محور خیابان حضرت ولی‌عصر موقتی است .

وی گفت: با پایان تعمیرات این اتوبوس ها ،‌ اتوبوس های ویژه این خط وارد خطوط بی آر تی از جمله خط 7 می شود .

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه با اشاره به افزایش روزانه یک میلیون نفر به ناوگان اتوبوسرانی در شهر تهران از اول مهر تاکید کرد : به تناسب این افزایش به اتوبوس های جدید هم نیازمندیم .

تشکری هاشمی گفت: وزارت کشور تسهیلاتی را برای افزایش این اتوبوسها تخصیص داده است که امیدواریم در چند روز باقی مانده تا اول مهر این کمک ها شتاب گیرد .

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟