ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دولت درپی مجوز مجلس برای بازگشت پول‌های بلوکه‌شده

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه تا کنون ۷ لایحه از طرف دولت به مجلس برای بازگشت پول‌های بلوکه شده ارائه شده است، گفت: ما برای پیگیری این مسئله نیازمند مجوز مجلس هستیم.
کد خبر: ۱۲۰۸۲۱۹
| |
2947 بازدید

دولت درپی مجوز مجلس برای بازگشت پول‌های بلوکه‌شده

به گزارش «تابناک» به نقل از برنا، محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور در خصوص آخرین پیگیری‌ها برای پول‌های بلوکه شده ایران در سایر کشور‌ها گفت: در این زمینه ۷ پرونده داریم که نیازمند مجوز اصل ۱۳۲ مجلس است، ما یک لایحه را سال ۱۴۰۱ و دو لایحه دیگر را اوایل امسال به مجلس دادیم؛ امیدوارهستیم هرچه زودتر در مجلس تصویب شود.

وی افزود: تا الان مجلس ۵ تا از این لوایح را در کمیسیون‌های ذی‌ربط تصویب کردند، دو لایحه مانده که باید تصویب شود و ۵ لایحه دیگر هم در نوبت صحن است.

 معاون حقوقی رئیس جمهور مطرح کرد: به دلیل اینکه قانون برنامه و سایر موضوعات در مجلس وجود داشته یک مقدار رسیدگی به این کار به تعویق افتاد. انشالله هرچه زودتر این لوایح به تصویب برسند تا ما بتوانیم کارمان را پیگیری کنیم. برای برخی از امول بلوکه شده سریعا اقامه دعوی می‌کنیم و انشالله با پیگیری قضایی آن‌ها را بر می‌گردانیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار