ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آلودگی هوای تبریز تا سه روز آینده ادامه دارد

رییس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: در سه روز آینده با توجه به سکون و پایداری نسبی جو، انباشت آلاینده‌های جوی در شهرهای پرجمعیت استان به ویژه تبریز تداوم دارد.
کد خبر: ۱۲۰۸۱۷۸
| |
4016 بازدید
آلودگی هوای تبریز تا سه روز آینده ادامه دارد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمد امیدفر، در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های پیشیابی هواشناسی و تصاویر ماهواره‌ای، این وضعیت در برخ نواحی موجب بروز غبار محلی و کاهش کیفیت هوا در این شهرها می‌شود.

وی با بیان اینکه این وضعیت تا روز چهارشنبه در استان حاکم می‌شود، اظهار کرد: از روز چهارشنبه گذر امواج تراز میانی جو موجب افزایش ابر، وزش باد و در برخی نواحی بارش باران می‌شود.

رئیس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: فعالیت این سامانه در نواحی سردسیر و ارتفاعات استان موجب بارش برف و بروز مه می‌شود و این ناپایداری تا بعد از ظهر پنجشنبه ادامه می‌یابد.

امیدفر، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته سراب با دما منفی هشت درجه و خداآفرین با دمای مثبت ۱۱ درجه سانتی گراد به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در سردترین زمان به منفی یک درجه سانتی گراد رسید.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار