صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خودروهای برقی جدید ایتالیایی در راه است

کد خبر: ۱۲۰۷۲۶۱
| |
2627 بازدید

لانچیا خودروی کوچک یپسیلون جدید را در ماه فوریه در طرح بازگشت اروپا به نمایش می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، لانچیا، شرکت خودروسازی ایتالیایی اعلام کرد که خودروی کوچک جدید یپسیلون خود را در ماه فوریه ارائه خواهد کرد، اولین مدل از سه مدل جدید پریمیوم وعده داده شده توسط این برند به عنوان بخشی از یک برنامه چند ساله راه اندازی مجدد که بر اساس آن دوباره خودروهای خود را در خارج از ایتالیا به فروش خواهد رساند.

این برند ۱۱۷ ساله که بخشی از استلانتیس است، پس از کاهش تنها به یک مدل در بازار داخلی خود، برنامه‌هایی برای یک کراس اوور سایز متوسط در سال ۲۰۲۶ و یک هاچ بک جمع و جور در سال ۲۰۲۸ دارد که هر دو کاملاً برقی هستند.

این خودرو قبل از تابستان سال آینده در ایتالیا به فروش می‌رسد و در نسخه هیبریدی خفیف نیز عرضه خواهد شد. فروش در سایر بازارهای اروپایی را نیز به دنبال خواهد داشت.

بر اساس گزارش رویترز، ایپسیلون جدید در شهر ساراگوزا اسپانیا بر روی پلتفرمی مشابه چندین مدل دیگر استلانتیس از جمله جیپ اونجر، فیات ۶۰۰، پژو ۲۰۸ و ۲۰۰۸ و اوپل موکا و اوپل کورسا تولید خواهد شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟