دزدان طلافروشی‌ در کمتر از یک ساعت نقره داغ شدند

- سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری سارقان حرفه‌ای مغازه طلافروشی در کمتر یک ساعت خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۶۰۸۲
| |
6474 بازدید

دزدان طلافروشی‌ در کمتر از یک ساعت نقره داغ شدند

دزدان طلافروشی‌ در کمتر از یک ساعت نقره داغ شدند
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سرهنگ صادق ضرونی روز چهارشنبه در این باره گفت: در پی سرقت از مغازه طلافروشی در محدوده شمیرانات، ماموران کلانتری ۱۰۱ به سرعت وارد عمل شدند و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار این کلانتری قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی های دقیق و کارشناس های انجام شده از محل وقوع سرقت و اشراف اطلاعاتی، ماموران پلیس ۲ نفر سارق را شناسائی و در فاصله زمانی کمتر از یک ساعت پس از ارتکاب جرم متهمان دستگیر و از آنها طلاهای سرقتی به ارزش یک میلیارد ریال کشف شد.

این مقام انتظامی یادآور شد: سارقان در بازجویی های انجام شده به ارتکاب سرقت طلاجات از مغازه طلافروشی و ۱۰ فقره سرقت دیگر اعتراف کردند.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: متهمان به همراه پرونده به مراجع قضایی تحویل شدند و شناسایی مالباختگان در دستور کار کلانتری ۱۰۱ تجریش قرار گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت