دستگیری مادر به اتهام قتل 2 فرزند خردسالش
وطن امروز: پلیس کانادا از دستگیری مادر جوانی خبر داد که متهم است 2 دختر خردسالش را کشته و اجسادشان را در اتاق خواب رها کرده است.
«فرانسیس الین کامپیون» 35 ساله توسط دادگاه منطقه «باری» در اونتاریو در کانادا به اتهام قتل «سرنا» 3 ساله و «سوفیا» یک ساله به حبس محکوم شد.
در گزارش پلیس منطقه «باری» آمده است که این زن پس از قتل 2 فرزند خردسالش با آرامش کامل با پلیس تماس گرفته و ماجرا را برای آنها شرح داده است. البته حکم صادره قابل تجدیدنظر است چرا که شواهد و مدارک کافی مبنی بر قاتل بودن این زن وجود ندارد.
در گزارش دادگاه منطقه به این موضوع اشاره شده که این زن 35 ساله قصد داشته پس از کشتن فرزندانش با مصرف قرصهای اعصاب خودکشی کند. به گزارش رسانههای کانادا،«لئوکامپیون» پدر این 2 کودک نیز به اتهام سهلانگاری در نگهداری از فرزندانش توسط پلیس مورد بازجویی قرار گرفت.


