صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پلیس‌بازی‌های 2 تبهکار با خودروی سیاه

وقتی شنیدم تصور دارند من قاچاقچی مواد هستم ترسیدم. آنها کیف دستی‌ام را که 400 هزار تومان پول، کارت عابربانک و دیگر مدارک شخصی‌ام داخل آن بود روی صندلی خودروی‌شان گذاشتند و خواستند برای بازرسی به دیوار بچسبم. آنها بلافاصله داخل خودرو پریده و با سرعت پا به فرار گذاشتند و فهمیدم پلیس نبوده و دزد هستند.
کد خبر: ۱۲۰۴۵۲
| |
4687 بازدید

وطن امروز: پلیس‌بازی‌های 2 سرنشین خودروی سیاهرنگ نقشه‌ای بود تا طعمه‌هایشان را سرکیسه کنند. این 2 مرد خطرناک بارها با همین اتهام روانه زندان شده‌اند و از اعضای طایفه فیوج هستند.

روز 28 بهمن‌ماه سال گذشته مردی به کلانتری 154 چیتگر رفت و ادعا کرد در دام 2 دزد حرفه‌ای افتاده است.

این مرد گفت: ساعت 11:30 صبح بود که در بلوار کرمان واقع در جاده مخصوص کرج 400 هزار تومان از بانک پول گرفتم و وقتی ساختمان را ترک کردم 2 سرنشین خودروی پژوی سیاهرنگی جلوی پایم ترمز کردند و با ادعای اینکه پلیس هستند خواستند من را تحت بازرسی قرار دهند.

وی افزود: وقتی شنیدم تصور دارند من قاچاقچی مواد هستم ترسیدم. آنها کیف دستی‌ام را که 400 هزار تومان پول، کارت عابربانک و دیگر مدارک شخصی‌ام داخل آن بود روی صندلی خودروی‌شان گذاشتند و خواستند برای بازرسی به دیوار بچسبم. آنها بلافاصله داخل خودرو پریده و با سرعت پا به فرار گذاشتند و فهمیدم پلیس نبوده و دزد هستند.

پس از ادعاهای مرد مالباخته به دستور بازپرس ایلخانی از شعبه 11 دادسرای ناحیه 10 تهران تیمی از ماموران اداره 5 پلیس آگاهی به تجسس‌های ویژه‌ای دست زدند و با ردیابی چهره دزد 35 ساله به نام «جمشید» در داخل آلبوم مجرمان وی را تحت تعقیب قرار دادند.

تحقیقات نشان داد جمشید تاکنون 9 بار زندانی شده است و 3برادر دارد که همگی در زندان هستند و مانند دیگر اعضای طایفه فیوج پلیس بازی‌های زیادی داشته است.

با توجه به فرار جمشید از مخفیگاهش ردیابی‌های اطلاعاتی 7ماه طول کشید تا اینکه روز 16 شهریورماه سال جاری جمشید و همدستش که «قربانعلی» نام دارد در پاتوق پنهانی‌شان واقع در شهر ملارد در محاصره پلیس گرفتار شدند.

جمشید که از خودرو پیاده شده بود خیلی زود دستگیر شد اما قربانعلی که خود را پشت فرمان رسانده و سعی داشت فرار کند با هدف قرار گرفتن چرخ‌های خودرو زمینگیر شد.

بازپرس ایلخانی با توجه به اعترافات 2 پلیس قلابی به اغفال طعمه‌هایشان و گستردگی اقدامات تبهکارانه آنان، با تقاضای انتشار تصاویر جمشید و قربانعلی از کسانی که در دام آنان گرفتار شده‌اند خواست با شماره 51055504 تماس بگیرند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟