صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراض بوقی به موتورسیکلت‌سوارها

کد خبر: ۱۲۰۴۲۰
| |
2050 بازدید

گروهی از دوچرخه‌سواران ایالت کالیفرنیای آمریکا قصد دارند با به‌صدا در آوردن بوق دوچرخه‌های خود به سر و صدای موتورسیکلت‌های این ایالت اعتراض کنند.

این گروه می‌گویند بسیاری از دارندگان موتورسیکلت با دستکاری اگزوز وسیله نقلیه خود یا نصب بوق‌های غیر مجاز، آسایش بسیاری از مردم را سلب کرده‌اند و خواب راحت را از آنها در ساعات پایانی شب می‌گیرند. این دوچرخه‌سواران در تلاش هستند با اعتراض خود به‌وسیله بوق، مقام‌های این ایالت را قانع کنند تا قانونی برای مقابله با این موتورسیکلت‌سوارها به تصویب برسانند. موتورسیکلت‌ها طبق قوانین با بوق‌هایی استاندارد تحویل خریداران می‌شود اما بسیاری این بوق‌ها را بعد از خرید با انواع پر سر و صداتر تعویض می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟