صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگرش سليقه‌‌اي دولت در اجراي قوانين

کد خبر: ۱۲۰۳۶۶
| |
1453 بازدید
يك عضو كميسيون برنامه و بودجه معتقد است كه نوعي سليقه‌نگري ميان اعضاي كابينه براي اجراي قوانين وجود دارد و اعضاي كابينه بنا به صلاحديد خود قوانين را اجرا مي‌كنند.

به گزارش ايلنا، حسن ونايي نماينده ملاير در ارتباط با گزارش اخير مركز پژوهش‌ها در مورد اجرايي نشدن 41 درصد مصوبات مجلس هفتم از سوي دولت، گفت:وظيفه قانونگذاري و نظارت بر عهده مجلس گذاشته شده است و دولت بايد بر روي ريل‌هايي كه مجلس براي آن ريل‌گذاري كرده است حركت كند.

به گفته وي در دولت نهم بسياري از احكام برنامه چهارم به مرحله اجرا درنيامده است و بسياري از آيين نامه‌ها و دستورالعمل‌ها حتي از سوي دولت نوشته هم نشده است و در نتيجه شاهد ناكارآمدي بسياري از اهداف برنامه پنجم بوديم.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان تاكيد كرد:به نظر مي‌رسد نوعي سليقه‌نگري ميان اعضاي كابينه به ويژه رييس‌جمهور در مورد مصوبات مجلس وجود دارد و دولت بر اساس صلاح‌ديد خود عمل مي‌كند.

اين نماينده مجلس يادآور شد:در دولت نهم و دهم شاهد عدم ابلاغ بسياري از قوانين توسط رييس جمهور بوديم.سنگ بناي بسياري از عملكردهاي غلط و خطرناك در اين دولت‌ها گذاشته شد.

ونايي معتقد است كه در حال حاضر شاهد سپردن بخشي از وظايف وزارت امور خارجه به برخي افراد هستيم كه آينده نامعلومي را در عرصه سياست خارجي رقم زده است.

اين عضو كميسيون تلفيق خاطرنشان كرد: اميدواريم با تعامل ميان دولت و مجلس مسير اجراي قوانين به درستي طي شود كه در غير اين صورت شاهد افزايش دهن كجي به قوانين خواهيم بود.
به گفته وي اجراي قوانين ضروري است چراكه راه ترقي و پيشرفت و سلامت كشور جز اجراي قانون راه ديگري ندارد .همه اركان جامعه بايد به قانون تمكين كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟