توهين به قرآن موجب روسياهي دشمنان
کد خبر: ۱۲۰۲۱۰
| | 2358 بازدید
نماينده مردم شيراز در مجلس با صدور بيانيهاي اعلام كرد: توهين به قرآن كريم موجبات روسياهي بيش از پيش دشمنان اسلام را در تاريخ فراهم ميآورد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، در بيانيه احمدرضا دستغيب آمده است: توطئه نفرتانگيز اهانت به قرآن كريم كتاب آسماني مسلمانان جهان دل هر انساني را به درد ميآورد و بار ديگر نشان ميدهد كه لابيهاي صهيونيستي درصدد ايجاد اختلاف بين مسلمانان و پيروان ديگر اديان الهي هستند.
اين بيانيه ميافزايد: به يقين اين حركت قبيح دامنگير حكومتهاي داعيهدار آزادي اديان و مدعيان دروغين احترام به حقوق بشر ميشود و موجبات روسياهي بيش از پيش آنان را در تاريخ فراهم ميآورد.
در ادامه اين بيانيه امده است: از سويي ديگر دشمنان اسلام بر اين باور هستند كه با ايجاد اختلاف و درگيري بين مسلمانان ميتوانند به اهداف شوم خود كه استعمار و استثمار است دست يابند.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي در بيانيه خود اضافه كرده است: استفاده ابزاري از احساسات جوانان مسلمان كه منجر به ظهور و بروز افراد خودسر و قانونشكن ميشود در راستاي ايجاد اختلاف و درگيري از نقشههاي شوم استعمارگران است و سابقهاي بس طولاني دارد كه همچنان آرزوي تكرار وقايعي شوم را در سر ميپرورانند.
اين نماينده مجلس در پايان بيانيه خود تصريح كرده است: اينجانب با محكوم كردن اهانت به مقدسات مسلمانان جهان و قرآن كريم، اميدوارم كه هوشياري بيش از پيش همه آحاد مردم در اين برهه بسيار حساس تاريخي موجب ناكامي دشمنان اسلام شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


