ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال مسدود شد

مرکز مدیریت راه‌ها از انسداد جاده چالوس و در پی آن آزادراه تهران- شمال از ساعت ۶ صبح امروز به دلیل انجام عملیات کارگاهی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۱۲۴۹
| |
4017 بازدید

جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال مسدود شد

به گزارش «تابناک»، بنا بر اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، محور چالوس واقع در استان مازندران تا روز ۲۴ آبان از ساعت ۶ تا ۱۶ روزهای یکشنبه تا سه شنبه هر هفته (به غیر از روزهای شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه، جمعه، ایام تعطیلات رسمی و همچنین روزهای قبل و بعد از تعطیلات چند روزه) بدلیل عملیات کارگاه جاده‌ای مسدود است و تردد از محورهای جایگزین هراز و فیروزکوه انجام می‌شود.

به دلیل مسدود بودن چالوس از صبح امروز تردد از آزادراه تهران – شمال مسیر رفت و برگشت مسدود شد که تا ساعت ۱۶ امروز ادامه دارد.

بر اساس اعلام این مرکز از آخرین وضعیت ترافیکی هم اکنون تردد در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت مسیر رفت و برگشت روان است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟