ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مامور قلابی در بابل دستگیر شد

فرمانده انتظامی بابل گفت: یک نفر که با استفاده از لباس نظامی و معرفی خود به عنوان مامور انتظامی قصد اخاذی از شهروندان را داشت، در این شهرستان دستگیر شد.
کد خبر: ۱۲۰۱۱۶۲
| |
3156 بازدید
مامور قلابی در بابل دستگیر شد


به گزارش تابناک از روابط عمومی پلیس مازندران، سرهنگ محمدزمان شالیکار روز شنبه، اظهار داشت : در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی با لباس نظامی با معرفی خود به عنوان مامور در حال دستگیری و اقدام به اخاذی از شهروندان است، شناسایی و دستگیر شد.

وی ادامه داد: با انجام تحقیقات گسترده پلیسی، طی یک عملیاتی غافلگیرانه متهم شناسایی و دستگیر و ضمن اعتراف به جرم ارتکابی برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

سرهنگ شالیکار از شهروندان درخواست کرد در مواجهه با اینگونه افراد فرصت طلب و درخواست های غیرقانونی و مشکوک آنها، موضوع را با مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.

این مقام مسوول افزود : شهروندان توجه داشته باشند، افرادی که خود را به عنوان مامور معرفی می کنند، کارت شناسایی یا حکم قضائی معتبر به آنان ارائه دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار