افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با گوشت قرمز
نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف گوشت قرمز برای دو بار در هفته میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

به گزارش تابناک، پژوهشگران میگویند جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئینی گیاهی میتواند شانس ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
محققان در آمریکا دریافته اند که مصرف تنها دو بار گوشت قرمز در هفته میتواند شانس ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ را در افراد بالا ببرد.
دیابت نوع ۲ یکی از بزرگترین تهدیدات برای سلامت افراد در جهان بوده و طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت با نرخ رشدی بالا در حال شیوع است.
بیش از ۴۰۰ میلیون نفر در دنیا به این بیماری مبتلا هستند، در حالی که تخمین زده میشود میلیونها نفر دیگر نیز بدون اینکه تشخیص رسمی برایشان انجام گرفته باشد در وضعیت ابتلا به سر میبرند. این بیماری علت اصلی نابینایی، نارسایی کلیه، حملات قلبی، سکته مغزی و قطع اندام تحتانی محسوب میشود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
گوشت قرمز ، ماهی و مرغ برای حداقلی بگیران به افسانه پیوسته، سویا، سنگدان مرغ، جگر مرغ و مواردی از این دست غذای اعیانی و لاکچری برای اکثر مردم شده
دولتمردان سرتون رو با افتخار بالا بگیرید که در کشور غنی ایران، اکثریت مردم در فقر و نداری به یر میبرن
گوشت قرمز كه خيلي وقته از سفره هامون رخت بر بسته!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر هم داري براي خواص پست ميزاري كه لازم نيست اينجا درج كني
چون اونا نميان اينجا خبر بخونن.................................
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







