میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کلاهبرداری از ۵۰ مستاجر با جعل سند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سه نفر که با جعل سند اقدام به اجاره چند ملک به دستکم ۵۰ تن کرده و متواری شده بودند، خبرداد.
کد خبر: ۱۲۰۰۱۱۹
| |
4657 بازدید
|
۵
کلاهبرداری از ۵۰ مستاجر با جعل سند

به گزارش تابناک، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت:به دنبال وقوع کلاهبرداری‌های متعدد از ۵۰ فرد مستاجر با شگرد جعل اسناد، رسیدگی به پرونده در دستورکار تیمی از کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و آنان با انجام تحقیقات میدانی متوجه شدند که سه مرد جوان با چرب‌زبانی و جعل اسناد چند ملک را به ۵۰ فرد در تهران اجاره داده‌ و پس از دریافت پول رهن متواری شده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی در نخستین گام با اقدامات اطلاعاتی، هویت کلاهبرداران حرفه‌ای را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوزهای لازم این افراد را در یک عملیات منسجم پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

ولیپور گودرزی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده، گفت: کارآگاهان با تحقیقات خود متوجه شدند که این افراد قصد داشتند تا دوباره این اعمال مجرمانه را انجام دهند. همچنین آنان در جریان بازجویی‌ها نیز به این موضوع و همچنین کلاهبرداری با جعل اسناد از ۵۰ مالباخته اعتراف کردند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهمان دستگیر شده، گفت: متهمان به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین تحقیقات در خصوص این پرونده و کشف دیگر جرائم ارتکابی احتمالی همچنان ادامه دارد.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
چند ماه زندانی شان کنید بعد آزداشان کنید تا قدرتمندانه تر کلاهبرداری کنند !
ناشناس
|
Romania
|
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
یکی از کارهایی که آزانس های املاک باید انجام دهند همین صحت و سقم اسناد ملکی است اما فقط پشت میز نشسته اند و بدون هیچ کاری درص می گیرند دولت هم که کاری به کار آنها ندارد مالیاتش را می گیرد و دولت و املاکی ها مردم را غارت می کنند این هم نتیجه بی قانونی و هرج و مرج در نظارت بر املاکی هاست
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
به نظر من کلاهبردارانی که حاصل یک عمر دسترنج مردم بیچاره را سرقت میکنند همردیف جنایتکاران بوده و باید بدون اغماض اعدام بشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
دیگه مستاجر چی داره که ازش کلاهبرداری بشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۱
هر دم از اين باغ بري ميرسد
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت