اوکراین به تازگی پایگاه هوایی بردیانسک روسیه را با موشک ATACMS نسخه کلاهک خوشه ای بالستیک تاکتیکی اتکامس بلوک 1 هدف قرار داد. پیش تر تصاویر پرتاب این موشکها و انهدام پایگاه منتشر شده بود. اکنون تصاویر لحظات برخورد این موشکها و ریزمهمات کلاهک خوشهای آنها و همچنین تصاویر ماهوارهای از خسارات این پایگاه منتشر شده است. تصاویر منتشر شده ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن 9 فروند هلی کوپتر شامل 5 فروند هلیکوپتر تهاجمی کاموف Ka-52 و 4 فروند میل Mi-8 را تایید میکند. کانالهای نظامی روسی نوشتند که پدافند پایگاه هوایی نتوانست موشکهای ATACMS شلیک شده از طرف اوکراینیها را رهگیری کند. در تابناک میبینید.
در مقابل نیروی نظامی و تکنولوژی و برتری اطلاعاتی و ماهواره ای غربیها بویژه آمریکا، روسیه دلقکی بیش نیست. البته طبق نظر سایتهای داخلی هر روز ارتش اکراین تسلیم میشه و نابود میشه ولی باز زنده میشه و میجنگه!
فعلا که در غزه موندن و رو آوردن به بمباران بیمارستان و کشتن بیماران و زنان و بچه ها ۷۱ نفر از نیروهای ویژه گولانی به همراه تعداد زیادی از نیروهای اطلاعاتی شاباک
رو حماس و جهاد اسلامی به درک فرستادن به اینا تلفاتی که حزب الله لبنان وارد کرد و تعداد زیادی صهیونیست رو به درک واصل کرد رو هم اضافه کن الکی نیست که روسای جمهور و نخست وزیران آمریکا،انگلیس،آلمان،دانمارک به اسرائیل برای روحیه دادن و دادن سلاح و گرفتن سفارش تابوت میرون اوکراین و زلنسکی هم مثل فردی که در حال اهتزار و جان دادن هست حلوای زلنسکی رو هم خواهیم خورد غرب و توله هاش بدجوری خودشون رو خراب کردن
ناشناس
۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
احتمال زیاد ایران موشک های فاتح ۱۱۰ و ذوالفقار رو به روسیه بفروشه