افزایش قیمت به کمک ولوو آمد

کد خبر: ۱۱۹۹۵۰۳
|
۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸ 19 October 2023
|
2674 بازدید

سود عملیاتی سه‌ ماهه کامیون ساز ولوو بیش از حد انتظار افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، شرکت کامیون‌ساز سوئدی ولوو افزایش بیش از حد انتظار سود سه‌ماهه خود را با کمک افزایش قیمت‌ها نشان داد و سهام خود را افزایش داد، اما پیش‌بینی کرد که بازار کامیون‌های سنگین اروپا و آمریکای شمالی در سال آینده کند شود.

این شرکت گفت که میزان سفارش کامیون‌هایش در سه ماهه سوم ۲۷ درصد کاهش یافته است. با این حال، سود عملیاتی سه ماهه سوم آن بدون احتساب هزینه‌های مربوط به خروج گروه از روسیه با ۶۱ درصد افزایش نسبت به سال قبل به ۱۹.۱ میلیارد کرون (۱.۷۵ میلیارد دلار) رسید.

این شرکت پیش‌بینی کرد که بازار کامیون‌های سنگین اروپا و آمریکای شمالی در سال ۲۰۲۴ در مجموع ۲۹۰ هزار خودرو خواهد بود.

طبق گزارش رویترز، چشم انداز سال ۲۰۲۳ بازار آمریکای شمالی را تکرار کرد و پیش‌بینی خود را برای اروپا از ۳۳۰ هزار به ۳۴۰ هزار رساند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت