صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تقدير مسجدجامعي از پيگيري حوادث مقابل خانه كروبي

با اقداماتي از اين دست شرايط امنيتي ـ اجتماعي شهر بهبود يابد/ دانشجو: دادستان تهران براي ارائه گزارش در مورد نحوه برخورد با اغتشاش‌گران اخير دعوت بعمل آيد/ اعتراض ابتكار به بي‌پاسخ ماندن نامه بازديد از زندان اوين.
کد خبر: ۱۱۹۹۱۳
| |
13217 بازدید

جلسه شوراي شهر تهران امروز با حاشيه هائي آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري ايلنا، پس از آن كه مهدي چمران در ابتداي جلسه شوراي شهر اهانت به ساحت قرآن مجيد را تقبيح كرد ، احمد مسجدجامعي به جايگاه اول تهران در ميان ده كشور فعال در عرصه توليد آثار قرآني اشاره كرد و افزود: از اين حيث زيبنده است در تهران به اين مسئله توجه ويژه اي صورت پذيرد.

عضو شوراي شهر تهران به تاريخ تهران و 114 برج و بارويي كه در زمان پيدايش شهر تهران به نشان 114 سوره قرآن در آن بنا شده و در هر برج سوره‌اي از سوره‌هاي قرآن قرار داشت اشاره و اضافه كرد: خيابان سي‌تير نشاني ديگر از زندگي مسالمت‌آميز پيروان اديان توحيدي در ايران و تهران است .

مسجدجامعي ضمن تقبيح اهانت صورت گرفته ، ريشه رخدادهايي از اين دست را در افراطي‌گري و تندروي افراد و افكاري دانست كه در قالب دين ديدگاههاي خود را بيان مي‌كنند.

او گفت: اين روزها سالگرد تخريب بقيع هم هست . افراطي‌گري در لواي اسلام منجر به شكل گيري طالبان شد و افراطي‌گري در نگاه يهود به صهيونيسم انجاميد. اين افراط‌ها ربطي به روح دين ندارد و متاسفانه در بين پيروان همه اديان نگاههاي انحرافي و تندروانه هست.

احمد مسجد جامعي در ادامه صحبت‌هاي خود به اظهارات روز گذشته سردار حسين ساجدي‌نيا ، فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ در مورد پيگيري شناسايي تجمع‌كنندگان و نيروهاي خودسر در تهران و در مقابل منزل مهدي كروبي اشاره و ابراز اميدواري كرد: با اقداماتي از اين دست شرايط امنيتي ـ اجتماعي شهر بهبود يابد.

عضو شوراي شهر تهران افزود: ما در در حوزه اجتماعي با نيروي‌انتظامي در مواردي از اين دست مسائل مشتركي داريم كه لازم است دعوت صورت گيرد تا گزارشي از جانب ايشان به شورا داده شود.

مسجدجامعي ادامه داد: لازم مي‌دانم از خدمات جناب سرهنگ سيدهادي هاشمي، رئيس پليس راهور تهران كه به درجه بازنشستگي نائل شدند و در مدت تصدي اين مسئوليت در همكاري با مديريت شهري خدمات ارزنده‌اي داشتند هم تقدير داشته باشم.

عضو شوراي شهر تهران نسبت به نحوه عملكرد شهرداري تهران در مورد صندوق حمايت از نويسندگان، هنرمندان و روزنامه‌نگاران اعتراض كرد و گفت: بيش از يك سال‌و‌نيم از مصوبه شوراي شهر در اين مورد مي‌گذرد و علي‌رغم نامين اعتبار توسط شهرداري متاسفانه تاكنون حتي يك مورد وام به نويسندگان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان متقاضي بهره‌مندي از تسهيلات اين صندوق داده نشده است.

پس از صحبت‌هاي مسجدجامعي، مهدي چمران نيز از سرهنگ هاشمي تقدير كرد و اعلام داشت: در جلسه‌اي در شوراي شهر از ايشان تقدير كنيم.

صحبتهاي مسجدجامعي با واكنش خسرو دانشجو همراه شد. دانشجو در ابتداي صحبتهاي خود از تذكر چمران و مسجدجامعي در مورد اهانت به ساحت قرآن تقدير كرد و گفت: من هم پيرو تقاضاي صورت گرفته براي دعوت از مسئولان شهري براي ارائه گزارش پيشنهاد مي‌كنم از دادستان تهران براي ارائه گزارش در مورد نحوه برخورد با اغتشاش‌گران اخير دعوت بعمل آيد.

اعتراض دانشجو صحبتهاي معصومه ابتكار ديگر عضو اصلاح طلب شورا را در پي داشت.

ابتكار به صحبتهاي مسجدجامعي اشاره كرد و گفت: بر اساس قانون شوراها، همه بخش‌ها و سازمانهايي كه در امور شهر دخيل هستند موظف‌اند كه به شوراي‌شهر در مورد اقدامات خود گزارش بدهند.

اشاره ابتكار به نامه‌اي بود كه با امضاي 9 نفر از اعضاي شوراي شهر براي بازديد از بازداشتگاههاي تهران براي رئيس سازمان زندانها ارسال شده است.

معصومه ابتكار گفت: متاسفانه تاكنون در اين مورد پاسخي دريافت نكرده‌ايم .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
تهران در ميان ده كشور فعال....؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
بهتر بود آقای مسجدجامعي بعد از به نتیجه رسیدن این اقدامات تقدیر می کردند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
حتما هم دستگیر می شن .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
خداکندپیگیری نتیجه هم داشته باشد..
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
کار خوبیه. البته به شرطی که عاملان واقعی آن که همه میدانیم چه کسانی هستند هم علنا به مردم معرفی شوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
خیلی جالبه به قرآن اصلا انگار نه انگار که موسوی و کروبی مرتکب چه جرم بزرگی شدن آقای تابناک آقای مسجد جامعی این جمله از رهبر شماست البته اگر ولایت دارید :

زیر سوال بردن انتخابات بزرگترین جرمی بود که صورت گرفت .
ناشناس
|
China
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
اي اقا چند روز انجا بودن ، كسي چيزي نگفت و كاري نكرد
مگه كوي سبحان و كوي دانشگاه و كهريزك را چي كتار كدن كه با اين بكنند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار