چین خواستار توقف جنایات اسرائیل در غزه شد

وزارت خارجه چین امروز یکشنبه در واکنش به جنایت‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کشتار غیرنظامیان اعلام کرد که این رژیم باید حملات خود را علیه مردم غزه متوقف کند.
کد خبر: ۱۱۹۸۶۷۷
| |
3282 بازدید
چین خواستار توقف جنایات اسرائیل در غزه شد

به گزارش تابناک، در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است که «اقدامات اسراییل در غزه پس از حمله حماس از حد دفاع از خود فراتر رفته است. اسرائیل باید مجازات دسته‌جمعی ساکنان غزه را متوقف کند.

ساعاتی پیش شبکه تلویزیونی «سی‌سی‌تی‌وی» چین اعلام کرد که «ژای جون»، نماینده ویژه دولت چین در غرب آسیا به منظور تلاش برای برقرای آتش‌بس بین حماس و اسراییل و آغاز گفت‌وگوهای صلح، هفته آینده راهی غرب آسیا خواهد شد.

بنابر این گزارش ژای جون «هفته آینده به منظور برقراری آتش‌بس، با طرف‌های مختلف در غرب آسیا دیدار خواهد کرد تا از غیرنظامیان محافظت شود، وضعیت موجود تسهیل شود و گفت‌وگوهای صلح آغاز شود.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار