صفحه خبر لوگوبالا تابناک
پانصد و هشتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین

وقوع درگیری‌های شدید در آودیوکای اوکراین/ لحظه انهدام تانک های اوکراین توسط پهپاد ارتش روسیه+ فیلم/ حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مرزی روسیه

پانصد و هشتاد و هفت روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۹۸۴۱۵
| |
19804 بازدید
|
۸

حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مرزی روسیه

بین الملل تابناک: پانصد و هشتاد و هفت روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مرزی روسیه

 استاندار منطقه «بلگورود» روسیه در مرز اوکراین، از حمله پهپادی و توپخانه ای نیروهای مسلح اوکراین به این منطقه و دفاع آن توسط نیروهای روس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تاس روسیه، «ویاچسلاو گلادکوف» استاندار منطقه بلگورود روسیه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته، پنج پهپاد اوکراینی به این منطقه حمله کرده اند.

براساس گزارش این مقام روس، همه پهپادها پیش از اینکه به کسی صدمه بزنند ساقط شدند.

استاندار منطقه مرزی بلگورود همچنین از قرار گرفتن برخی روستاهای مرزی این منطقه زیر آتش توپخانه نیروهای ارتش اوکراین خبر داد.

براساس گزارش این مقام روس، در حملات پهپادی و توپخانه ای ارتش اوکراین به مناطق مرزی روسیه، کسی آسیب ندیده است.

کشته شدن خبرنگار افغان در جنگ اوکراین

رسانه‌های روسی از زخمی شدن خیبر عاکفی، خبرنگار اهل افغانستان، در حمله پهپاد اوکراینی به منطقه بلگراد روسیه خبر دادند. در این حادثه علاوه بر دختر چهارساله عاکفی، مادر و پدر همسر او نیز کشته شده‌اند و خودش با همسرش در وضعیتی وخیم در بیمارستان به سر می‌برند.

خیبر عاکفی، خبرنگار ۲۹ ساله افغان، برای بخش افغانستان رسانه روسی اسپوتنیک کار می‌کرد و گفته می‌شود به ملاقات خانواده همسرش در بلگراد رفته بود که دچار این حادثه شد.

دیمیتری کیسلیوف، رئیس گروه رسانه‌ای «روسیا سگودنیا»، به ریانووستی گفت: «خیبر عاکفی، کارمند ما، در این حادثه به‌شدت آسیب دیده و تحت مراقبت‌های ویژه است.»

 آندری ایکونیکوف، رئیس بخش بهداشت منطقه بلگورود، روز پنجشنبه در تلگرام گفت: «وضعیت این روزنامه‌نگار هنوز وخیم است.»

او با بیان اینکه وضعیت عاکفی همچنان «ناپایدار» است، افزود: «کادر پزشکی تمام تلاش خود را برای نجات جان او انجام می‌دهند.»

انتقاد تند اوکراین از غرب درباره تحویل بسیار کند تسلیحات

میخائیل پودولیاک، مشاور رئیس دفتر ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، کشورهای غربی را به مقصر بودن در شکست ضد حمله ارتش این کشور، به دلیل انتقال بسیار آهسته تسلیحات متهم کرد که به عقیده او باعث «عقب‌ماندن کی‌یف از برنامه» شده است. 

وی شب گذشته در مصاحبه‌ای گفت: «من و شما شش تا نه ماه از برنامه عقب هستیم. زمانی که مقامات کی‌یف به طور فعال در پاییز سال 2022 از غرب التماس می‌کردند، شرکای غربی "هنوز می‌ترسیدند اعتراف کنند که ضروری است هر آنچه را که اوکراین به آن نیاز دارد در اسرع وقت فراهم کنند."

پودولیاک تأکید کرد: «تدارکات به کندی پیش رفت، مصوبات زیادی صورت گرفت و ما از برنامه تحویل عقب ماندیم. بر اساس توافقات، کی‌یف می‌بایست ظرف سه هفته و در نهایت تا سه ماه تسلیحات را تحویل بگیرد.»

در عین حال مشاور زلنسکی توضیح نداد که چرا رهبری اوکراین، با وجود چنین "سقوطی از برنامه"، باز هم شروع ضد حمله را اعلام کرد که منجر به کشته شدن ده‌ها هزار نیروی نظامی اوکراینی شد.

روز گذشته کریل بودانوف، رئیس بخش اصلی اطلاعات وزارت دفاع اوکراین نیز  اعتراف کرد که ارتش در برنامه‌های انجام عملیات نظامی خود «خارج از برنامه» بود و همه چیز طبق برنامه پیش نرفت. البته او درباره اینکه برنامه چه بود توضیحی نداد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۱
پوتینی ها با این اتشی که در غزه پوتین روشن کرد خیلی خوشحال و امیدوار شدند که پوتین و روسیه از باتلاق اکراین در رفتند وامریکا مشغول شد. ولی المان و اروپا که داستان را متوجه شدند خیال پوتینی ها را راحت کردند. المان در همین هفته بطور غیر مترقبه خبر از بسته کمک چند برابری میلیارد دلاری به اکراین را داد. همین المان برای پوتین کافیه. اقتصاد المان سه برابر اقتصاد روسیه هست و تنها مازاد صادرات المان دو برابر کل صادرات نفت و گاز روسیه هست. پوتین دیدن پیدا کرده.
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۱
جالبه. پوتین که همیشه دلیل حضورش را در اکراین و یا رابطه خوبش با اسراییل را حضور روسی تبارها در اسراییل یا اکراین می نامید حالا اصلا برایش روس تبارهای اسراییل مهم نیستند. اصلا صحبتی نمی شود که میان تلفات ایا روسهای دو تابعیتی هم بودند یا نه. اصلا مهم نیست. برای پوتین اینها بهانه هست. فقط می خواهد مانند صدام که دنبال خلافت عربی بود دنبال زنده کردن دوران امپراطوری روسیه باشد. حالا بهانه مهم نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۲
خودتم دیگه نمیفهمی چی مینویسی
خوب شغلتو عوض کن این به نغعته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۲
از همه کشورها تو اسقاطیل هستن
از ایرانم هست
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۱
گوش کنید اگر روسیه پیروز نشد به این دلایل وجود یک جنگ خارجی در یک جایی دیگر متأسفانه اختلاف نظر غرب در مورد اوکراین اختلافات شدید لهستان و اوکراین درگیری خاورمیانه اتفاقات آفریقا و بحران سیاسی جمهوری خواهان آمریکا همه این دلایل فقط بنفع دو نفر است پوتین و ترامپ
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۲
پوتین و نتانیاهو. خاورمیانه و افریقا هم که مناسب تزار تازی و بی صاحب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۱
ویدیو اشتباهه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۲
ویدئو بیربط گذاشتید
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان