واکنش انریکه به تحقیر پاریس مقابل نیوکاسل

سرمربی تیم فوتبال پاری سن ژرمن نسبت به شکست تحقیرآمیز مقابل نیوکاسل در لیگ قهرمانان اروپا واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۱۹۶۸۳۱
| |
5490 بازدید
واکنش انریکه به تحقیر پاریس مقابل نیوکاسل


به گزارش تابناک به نقل از فارس، شب گذشته در چارچوب هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، پاری سن ژرمن در ورزشگاه سنت جیمز پارک میهمان نیوکاسل قرار گرفت و با ۴ گل تحقیر شد.

پاریس که با ستاره‌ای مثل امباپه مقابل نیوکاسلی که پس از ۲۰ سال به اروپا راه یافته بود، فکر می‌کرد کار راحتی دارد با نتیجه ۴ بر یک شکست خورد تا انتقادات نسبت به این تیم به اوج برسد.

در حال حاضر، پاریس در رده دوم گروه خود قرار دارد و در لیگ فرانسه نیز در جایگاه پنجم ایستاده است.

 

لوئیز انریکه پس از شکست تحقیر آمیز پاریس مقابل نیوکاسل گفت: به عقیده من نتیجه منصفانه نیست. به نیوکاسل تبریک می‌گویم، نمایش خوبی داشت ولی نتیجه ۴ بر یک کمی غیرعادلانه است.

او نسبت به سوال خبرنگاری که پرسید که آیا سرمربیگری در پاریس سخت است، گفت: این چه سوالی است از من می‌پرسید! به عنوان مربی چنین بازی‌هایی سخت است که باید از آنها عبور کنم. به نظرم رفتار و نگرش ما خوب است ولی نتیجه غیرمنصفانه است.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت