پخت سنتی شیره انگور در روستای هزاوه
روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر قطب تولید شیره انگور استان مرکزی است و تولیدکنندگان این فرآورده به صورت سنتی شیره پزی میکنند. هزاوه ای ها شیره را پس از برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ چند ساعتی هم میزنند تا به اکسیری کرم رنگ (یا سیاه) تبدیل می شود. باسلوق، رب انگور، سرکه، ترخینه از دیگر فرآورده های است که مردم هزاوه از انگور بدست می آورند و از این طریق درآمدزایی میکنند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





