ديپلمات ارشد سعودي به آمريكا پناهنده شد
خاندان پادشاهي عربستان سعودي حساسيت فوق العاده اي بر شاهزادگاني دارد كه در خارج از عربستان قبول مسئوليت نموده و از كوچكترين خطای آنها نمي گذرند و مجرم را به اشد مجازات مي رسانند.
کد خبر: ۱۱۹۵۳۳
| | 9458 بازدید
سرویس بین الملل ـ «احمد السعيري »، دبير اول كنسولگري عربستان در لوس آنجلس آمريكا به ايالات متحده پناهنده شد.
به گزارش «تابناک» و به نقل از «بی بی سی»، او به مقامات آمريكايي گفته كه مقامات عربستان از تمديد گذرنامه سياسي او به دليل ارتباط با يك زن يهودي و اتهام هواداري از برخي گروه هاي جنسي آمريكايي خودداري كرده اند.
السعيري همچنين در يك نامه الكتروني گفته است: به محض ورود به عربستان در روز روشن او را خواهند كشت.
«بي بي سي» در ادامه می نویسد، خاندان پادشاهي عربستان سعودي حساسيت فوق العاده اي بر شاهزادگاني دارد كه در خارج از عربستان قبول مسئوليت نموده و از كوچكترين خطای آنها نمي گذرند و مجرم را به اشد مجازات مي رسانند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


