مجمع، دولت و قوه قضائیه را از «شفافیت» مستثنی کرد

عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامه اخیر خود به مجلس علاوه بر مجمع و هیات عالی نظارت، قوای مجریه و قضائیه را نیز از مصوبه مربوط به طرح شفافیت مستثنی کرد.
کد خبر: ۱۱۹۴۹۸۸
| |
3401 بازدید
مجمع، دولت و قوه قضائیه را از «شفافیت» مستثنی کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامه اخیر خود به مجلس قوای مجریه و قضائیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از مصوبه مربوط به طرح شفافیت مستثنی کرد.

وی افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از این در بررسی مصوبه مربوط به شفافیت، خود و هیات عالی نظارت مجمع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از شفافیت مستثنی کرده بود و در نامه اخیرش قوه قضائیه و مجریه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم از این مصوبه مستثنی کرده است.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: با این وضعیت تنها قوه مقننه برای شفاف شدن باقی می‌ماند که آن هم از قبل شفاف بود و جلسات مجلس به صورت علنی و مستقیم پخش می‌شود و مردم در جریان آن قرار می‌گیرند و 220 نماینده نیز تاکنون داوطلبانه اعلام آمادگی کرده‌اند که رأی‌شان شفاف باشد و همین مسئله نیز انجام می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت