ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازدید رئیس هیات‌عامل ایمیدور از مجتمع مس سونگون

معاون وزیر صمت و رئیس هیات‌عامل ایمیدور امروز چهارشنبه 29 شهریور ماه با حضور در آذربایجان شرقی از مجتمع مس سونگون بازدید کرد.
کد خبر: ۱۱۹۴۲۳۲
| |
2776 بازدید
بازدید رئیس هیات‌عامل ایمیدور از مجتمع مس سونگون
 
به گزارش «تابناک» به نقل از مس پرس، در این بازدید که دکتر امیر خرمی‌شاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، مهندس محمدرضا موثقی‌نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو را همراهی می‌کرد، جمعی از معاونان شرکت مس، مدیر مجتمع و مدیران شرکت حضور داشتند.
 
در جریان این بازدید مهندس موثقی‌نیا و هیات همراه از خط تولید مجتمع مس سونگون بازدید کردند.
افزون بر این، بازدید از طرح‌های توسعه مجتمع مس سونگون در حوزه تولید کنسانتره و ذوب و پالایش از دیگر محورهای بازدید در این مجتمع بود.
بر اساس این گزارش، همچنین رییس هیات عامل ایمیدرو با حضور در شهرستان اهر از کارخانه آهک اهر بازدید کرده و از نزدیک در جریان روند تولید و مراحل توسعه فاز 2 این کارخانه قرار گرفتند.
 
این کارخانه به منظور تامین آهک مورد نیاز مجتمع مس سونگون و منطقه، احداث شده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟