صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سنگسار مرد افیونی از سوی جانیان باغ آنجلس

باور کردنی نبود مردی به نام «علی» را به درختی بسته بودند و آثار زخم‌های خون‌آلود و اشیایی که زیر پایش دیده می‌شد نشان می‌داد عاملان جنایت با خشم و کینه به جان وی افتاده و با سنگ و آجراندازی به سوی «علی» دست به قتل وی زده‌اند.
کد خبر: ۱۱۹۳۵۷
| |
5468 بازدید

وطن امروز: جنایتکاران باغ آنجلس در شمال‌غرب پایتخت در انتقامی از هم‌پاتوقی‌شان وی را با بستن به درختی سنگسار کردند.

سردسته این باند که باغی را به شبکه‌های افیونی اجاره می‌داد پس از 6 ماه فرار به دام افتاد.

روز هفتم فروردین‌ماه سال جاری پلیس در جریان مرگ دلخراش جوانی در باغی واقع در ده ونک قرار گرفت و خود را به این باغ مخوف رساند. باور کردنی نبود مردی به نام «علی» را به درختی بسته بودند و آثار زخم‌های خون‌آلود و اشیایی که زیر پایش دیده می‌شد نشان می‌داد عاملان جنایت با خشم و کینه به جان وی افتاده و با سنگ و آجراندازی به سوی «علی» دست به قتل وی زده‌اند.

وقتی ماجرای سنگسار انتقامجویانه از پسری در باغی معروف به آنجلس در اختیار بازپرس شهریاری از شعبه 7 دادسرای امور جنایی تهران قرار گرفت، وی دستور تجسس‌های ویژه از سوی ماموران اداره 10 پلیس آگاهی را صادر کرد. وقتی کارآگاهان وارد عمل شدند دریافتند باغ آنجلس از سوی مردی به نام «امین» که از سوداگران مرگ است اجاره شده و این مرد آنجا را به پاتوقی برای باندهای موادمخدر تبدیل کرده بود.

این تجسس‌ها نشان داد امین با 2 همدستش نه‌تنها خودش به فروش موادمخدر دست می‌زده بلکه در اقدامی ماهرانه با استفاده از اعتبار ناشی از پاتوق کردن باغ آنجلس، آنجا را به باندهای موادمخدر اجاره می‌داد و در ازای یک روز 5 میلیون تومان پول به جیب می‌زد. بررسی‌های تخصصی مشخص کرد با وجود گران بودن اجاره یک روزه، باندهای موازی به خاطر سود ناشی از فروش مواد در این باغ نه‌تنها عقب‌نشینی نمی‌کردند بلکه باغ آنجلس از پیش رزرو می‌شد.

گروگانگیری مرگبار

پلیس با این داشته‌ها برای افشای راز جنایت در باغ آنجلس به شناسایی قربانی پرداخت و پی برد «علی» پس از گروگان گرفته شدن به قتل رسیده است.

خانواده علی در بازجویی‌ها ادعا کردند پسرشان اعتیاد شدیدی به موادمخدر داشته و در جریان خرید مواد به باغ آنجلس رفت و آمد کرده است.

پدر علی گفت: «مدتی پیش از قتل پسرم 2 مرد به در خانه‌مان آمدند و خواستند برای آزادی وی 300 هزار تومان پول بدهیم. از آنها شنیدیم که پسرم پول مواد را نداده و از سوی آنان زندانی بوده و اگر پولی پرداخت نشود وی را خواهند کشت. باورمان نشد، سر قرار نیز رفتیم چون پولی ندادیم آنها عصبانی شدند. اصلا تصور نمی‌کردیم علی را به قتل برسانند».

بازداشت 2 جانی

کارآگاهان که در نظریه پزشکی قانونی پی برده بودند عاملان جنایت به طرز وحشیانه‌ای به شکنجه علی دست زده و با ضربات سنگ، آجر و بیل در حالی که زنده بوده وی را به قتل رسانده‌اند، توانستند پس از بررسی‌های گسترده 2 تن از عاملان جنایت را بازداشت کنند.

این 2 مرد افیونی اعتراف کردند با دستور مردی به نام امین به گروگان گرفتن علی دست زده‌اند. در تحقیقات از 2 عامل جنایت مشخص شد علی در جریان خرید مواد پول تقلبی به آنان داده است که امین به بهانه‌ای قربانی را به باغ آنجلس کشانده و ابتدا با گروگانگیری سعی داشته پول از دست رفته‌اش را پس بگیرد و زمانی که نتوانسته، دستور جنایت را صادر کرده است.

با اعترافات هولناک 2 سوداگر مرگ و افشاگری درباره پوسته پنهان باغ آنجلس، پلیس به تعقیب سردسته فراری آنان پرداخت و پس از 6 ماه توانست عصر چهارشنبه 17 شهریورماه سال جاری وی را در پاتوق تازه‌اش در شمال‌غرب پایتخت دستگیر کند.

امین در بازجویی‌ها وقتی پیش‌روی بازپرس شهریاری ایستاد، گفت: قصدمان قتل نبود و اشتباه کردم، اگر علی را نمی‌کشتم هنوز در باغ آنجلس پول پارو می‌کردم اما به اندازه‌ای خشم وجودم را فراگرفته بود که نفهمیدم چه می‌کنم. احساس می‌کردم رودست خورده‌ام و این آزارم می‌داد. با 2 همدستم علی را به درخت بستیم و با پرت کردن سنگ و آجر به سمت وی و کوبیدن ضربات بیل به سر و صورتش وی را به قتل رساندیم.

امین و همدستانش تحت بازجویی‌های ویژه قرار دارند تا پرده از جزئیات اقدامات سیاه در باغ آنجلس بردارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟