رژیم خاص غذاهای دریایی در جنوب شرق آسیا، آسیب جدی به گونهای جانوری در دریا زده که مشهورترین آنها به خاطر افتادن کوسهها به دلیل شکار فراوان برای غذای گرانقیمت باله کوسه است. با این حال همه چیز به این صید بیروه محدود نمیشود و شیوههای طبخ غذا در این محدوده جغرافیایی نیز با نقدهای جدی مواجه شده، چرا که به شکل واضح با زجر حیوان همراه است. یکی از تکنیکهای آشپزی ژاپنی زنده نگه داشتن حیوان در طول فرآیند آشپزی است که به زجر کشیدن حیوان در طول فرآیند قصابی یا طبخ میانجامد. در همین راستا روش طبخ یک غذای دریایی ژاپنی را میبینید که در آن مارماهی ابتدا زخمی میشود و زنده آویزان میشود. سپس با سیمی، اعصاب او را فلج میکنند تا تکه تکه کردنش آسان شود و ماهی در طول فرآیند تکه تکه شدن، میمیرد. ویدیو این فرآیند را با این توضیح در تابناک میبینید که تماشای این فرآیند دردناک برای اشخاص زیر 18 و بیماران روحی و روانی مناسب نیست.
عزیزم این مارماهی هست و به کسی که شکار می کنه شوک میده برای اینکه بتونند اون شوک رو بگیرند به این روش ماهی رو کشتند
ناشناس
الان میشه بفرمایید تو کشور خودمون چجوری حیوانات برای سفره شما آماده میشن. ذبح گوسفند یا ماهی های زنده که درب مغازه فروخته میشه و یا حتی مرغ فقط تابناک یک کم پیاز داغش و زیاد کرده
ناشناس
ناشناس 14:28 تو هنوز فرق این مدل کشتار با کاری که در ایران میشود را نفهمیدی؟ در ایران گوسفند و گاو و مرغ رو اول ذبح می کنند و بعد از اینکه جان از بدنش درآمد سلاخی می کنند. اما اینها این حیوان زبان بسته را زنده زنده سلاخی می کنند که بسیار زجر می کشد
مگه توی ایران گوسفند یا گاو یا مرغ رو زنده سر نمیبرن ؟؟؟ این وحشیانه نیست بعد سر بریدن مار ماهی توی ژاپن وحشیانه هست ؟؟؟ گوسفند هم دست و پا میزنه . . . . چیز تازه ای کشف نکردین همه جای دنیا همینه
بله كشته شتر رو ديدم وقتي قصاب چاقو رو به گردن حيوان ميزنه تا كامل جانش رو از دست نده سلاخي نميكنه مثل اين ديوانه چيني سيخ وترد نخاع حيوان زنده نميكنه.
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
درنده تربن جانوران هم وقتی یک حیوان را شکار میکنند اول شکار را خفه میکنند و بعد میدرند. ظاهرا این ژاپنیها از جانوران درنده هم بی رحم ترند.