ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

لبنان با سرمربی ایرانی در بازی‌های آسیایی هانگژو

کد خبر: ۱۱۹۳۱۹۶
| |
3056 بازدید

یک مربی ایرانی به‌عنوان سرمربی در بازی‌های آسیایی هانگژو تیم ملی تکواندو لبنان را همراهی خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، فرزاد عبداللهی ملی‌پوش سابق تکواندو ایران که مدال طلای جهان را در کارنامه خود دارد به‌عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو لبنان در بازی‌های آسیایی 2022 هانگژو حضور خواهد داشت.

ابتدا در سال 1400 عبداللهی برای همکاری با یک باشگاه لبنانی به این کشور سفر کرد، اما به دلیل عملکرد قابل قبولش به‌عنوان مربی تیم ملی این کشور نیز انتخاب شد.

تداوم روند صعودی تکواندوکاران لبنانی در سالیان اخیر باعث شده است تا با نظر رئیس فدراسیون تکواندو لبنان، عبداللهی هدایت شش تکواندکار اعزامی این کشور در دو بخش بانوان و آقایان را برعهده داشته باشد.

فرزاد عبداللهی در کارنامه خود مدال طلای جهان در سال 2010 و مدال برنز بازی‌های آسیایی گوانگژو در همین سال را دارد. او در دوران حضور در تیم ملی موفق به کسب دو مدال طلای آسیا و مدال طلای مسابقات کامبت‌گیمز نیز شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟