صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رابطه تلويزيون با 6 تایی‌ها!

به راستی این یک سوال است، چرا هیچ تصویری از داربی معروف استقلال و پرسپولیس در سال 52 وجود ندارد؟ همان دیدار معروفی که استقلالی‌ها با 6 گل داربی سنتی را به حریف خود واگذار کردند.
کد خبر: ۱۱۹۱۴۴
| |
5308 بازدید

 

می‌گویند استقلالی‌ها در آن زمان پول داده‌اند تا صدا و سیما فیلم بازی را معدوم کند. آنچه مشخص است قطعا از آن بازی فیلمبرداری شده و حالا چه بلایی سر فیلم آن آمده خدا می‌داند.
 
وطن امروز : راستی اگر فرض را بر این بگذاریم که صدا و سیما از آن بازی فیلمی نگرفته باشد شاپور قریب کارگردان نامدار سینمای ایران آن زمان در استادیوم بوده و 4 گل از گل‌های بازی را فیلم گرفته است.
 
 او به گفته خودش در سال 52 مشغول ساخت لوکیشنی از فیلم ممل آمریکایی بوده که بهروز وثوقی بنا به دلایلی بعد از اینکه در فیلم قالپاق‌ها را می‌دزدد پارکینگ ورزشگاه آزادی را ترک می‌کند، عوامل فیلمبرداری از روی ناچاری به داخل ورزشگاه می‌روند و موفق به ضبط 4 گل از آن بازی تاریخی می‌شوند.
 
اما حتی آن فیلم هم دیگر وجود ندارد! هنوز عده‌ای معتقدند گم شدن نسخ فیلم گل‌های بازی معروف شش‌تایی‌ها، به رابطه خوب و تنگاتنگی که بین مدیران باشگاه تاج و تلويزيون وجود داشت، بی‌ارتباط نبوده است. ولی روایت دیگری می‌گوید فیلم تحویل آرشیو صدا وسیما داده شده اما در یک آتش‌سوزی در آرشیو صداوسیما که اوایل پیروزی انقلاب اتفاق می‌افتد، می‌سوزد. هر چه هست خاطره شش‌تایی‌ها را نمی‌توان از اذهان پاک کرد!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟