جهان در انتظار خورشید گرفتگی حلقوی ۲۲ مهر

آژانس فضایی آمریکا "ناسا" اعلام کرد: در روز شنبه ۱۴ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۲ مهر ۱۴۰۲) خورشید گرفتگی حلقوی در جهان قابل مشاهده خواهد بود. این خورشید گرفتگی شبیه به حلقه آتش خواهد بود و هنگام وقوع آن ماه کمی کوچکتر از خورشید به نظر می‌رسد و بنابراین نمی‌تواند کل قرص خورشید را آن گونه که در یک خورشید گرفتگی کامل اتفاق می‌افتد، بپوشاند، بلکه سایه ماه وسط قرص خورشید را فرا می‌گیرد و لبه بیرونی را وامی گذارد و باعث ایجاد یک "حلقه آتش" می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۱۴۱۶
| |
32285 بازدید
جهان در انتظار خورشید گرفتگی حلقوی ۲۲ مهر

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، آژانس فضایی آمریکا "ناسا" نما‌های تلسکوپ خورشید گرفتگی حلقوی را از سراسر ایالات متحده در کانال یوتیوب خود پخش خواهد کرد. این آژانس همچنین با دانشمندان خورشیدی صحبت و از مردم دعوت خواهد کرد تا در چت زنده با استفاده از #askNASA سوالاتی در مورد کسوف بپرسند.
 
کسوف حلقوی، زمانی رخ می‌دهد که ماه در نقطه‌ای دور از زمین باشد (چون مسیر ماه به دور زمین بیضی شکل است)، بنابراین قرص ماه برای پوشاندن کامل قرص خورشید بسیار کوچک است و در این مورد بالای مخروط سایه ماه به سطح زمین نمی‌رسد، بنابراین قرص خورشید از وسط در مناطقی که در امتداد مخروط سایه قرار دارند، گرفته می‌شود. مدت زمان این خورشید گرفتگی ممکن است به دوازده دقیقه و سی ثانیه برسد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت