میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مردم سیستان و بلوچستان با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: مردم سیستان و بلوچستان با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
کد خبر: ۱۱۹۱۳۰۶
| |
3261 بازدید
مردم سیستان و بلوچستان با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

 

 به گزارش تابناک، آیت‌الله مصطفی محامی در نشست علمای اهل سنت شهرستان خاش با بیان این که در ایام قبل از همه‌گیری کرونا پیگیر دیدار مردم استان سیستان و بلوچستان با رهبر معظم انقلاب اسلامی بودیم، اظهار داشت: رهبری با برگزاری این دیدار اعلام موافقت نموده بودند و فرمودند با دفتر معظم له هماهنگ شود.

وی ادامه داد: در دوران همه‌گیری کرونا این دیدار میسر نشد تا این که دو هفته قبل دفتر مقام معظم رهبری تاییدیه را اعلام کردند.

امام جمعه زاهدان با اشاره به جلسه هماهنگی روز یک‌شنبه با دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی و جلسه فوق‌العاده شورای راهبردی استان در صبح امروز، بیان کرد: دیدار مردم استان با مقام معظم رهبری دوشنبه هفته آینده ۲۰ شهریورماه برگزار می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات