كنسرت اربيل لسآنجلسي ها تهديد شد
کد خبر: ۱۱۹۱۳۰
| | 21103 بازدید
تعدادي از گروههاي سلفي عراقي در واكنش به برگزاري كنسرت خوانندگان ايراني لسآنجلسي كه قرار است در تعطيلات عيد فطر در منطقه اربيل كردستان عراق برگزار شود، تهديدهايي جدي به بمبگذاري كردهاند.
به گزارش رجانيوز، در اين كنسرتها كه از سوي برخي افراد ايراني ضدانقلاب ترتيب داده شده، چند خواننده لسآنجلسي براي اجرا به اربيل دعوت شدهاند.
اداره منطقه كردستان عراق كه بهصورت خودمختار توسط مسعود بارزاني انجام ميشود، بر اساس گرايشهاي لائيسيته است و همين مسئله نيز موجب شده كه اين منطقه از حيث فرهنگي نيز با ساير مناطق عراق متفاوت باشد.
تهديد به بمبگذاري در اين منطقه به بهانه برگزاري كنسرتها در حالي است كه تعدادي از هموطنان كرد نيز در ايام تعطيلات بهدليل وجود علقههاي قومي و جاذبه هاي طبيعي و گردشگري قابل توجه به كردستان عراق سفر ميكنند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


