صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نبود سرمايه‌گذاري كلان در استان زنجان

کد خبر: ۱۱۹۱۱۰
| |
1872 بازدید

نماينده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه در دور دوم سفر هيات دولت به استان، 58 مصوبه به ابهر اختصاص يافت، گفت: بيش از 2 هزار ميليارد ريال اعتبار براي پروژه‌هاي دور دوم سفر هيأت دولت به شهرستان ابهر هزينه شده است.

احمد مهدوي با بيان اينكه تاکنون 2 هزار ميليارد و 130ميليون ريال اعتبار براي اين پروژه‌ها هزينه شده است، اظهار کرد: در سال گذشته به دليل عدم مجوز براي استفاده، از اعتبارات استاني براي برخي پروژه‌هاي سفر اختصاص ‌يافت.

به گزارش ايسنا، وي با بيان اينكه مديران و مسئولان بايد نظارت و بازرسي را از درون سازمان‌هاي خود آغاز كنند، ادامه داد: مسئولان بايد در تمام پروژه‌ها و فعاليت‌ها، بعد فرهنگي و شاخص‌هاي فرهنگي را جدي بگيرند. همچنين رويكرد دولت در تمام بخش‌ها، گسترش بعد فرهنگي نيز محسوب مي‌شود كه مديران بايد در بخش فرهنگي نيز هزينه‌هاي لازم را مدنظر قرار داده و اجرايي‌كنند.

اين نماينده مجلس، با بيان اينکه در دور اول سفر استاني رئيس‌جمهوري و هيأت دولت به زنجان، 177 مصوبه و در دور دوم 160 مصوبه براي توسعه و آباداني بيشتر استان در بخش‌هاي زيربنايي تصويب شده است، تصريح کرد: مصوبات سفرهاي رئيس‌جمهور به استان، فرصت سرمايه‌گذاري 200 هزار ميليارد ريالي را براي بخش خصوصي مهيا كرده است.

مهدوي بيان کرد: بخش عمده تسهيلات مصوب سفر اول رئيس جمهوري به استان در زمينه حل مشكلات واحدهاي صنعتي بوده است. همچنين واحدهايي كه يا تعطيل شده بودند و يا در آستانه تعطيلي قرار داشتند، براي اين بخش بيش از 200 ميليون دلار از محل صندوق ذخيره ارزي اختصاص يافت.

اين نماينده مجلس، با بيان اينكه استان از امكانات و مزيت‌هاي بسياري برخوردار است، خاطرنشان كرد: اين مزيت‌ها و قابليت‌ها يك ترجيع ‌بند بلند مدت بوده كه وجود اتوبان، فرودگاه، راه‌آهن و ديگر ويژگي‌ها، زمينه توسعه استان را موجب شده است.

وي افزود: حق استان اين نيست كه مي‌بينيم و اين استان بايد بيش از اين توفيق و پيشرفت داشته باشد. البته پس از پيروزي انقلاب، استان از امكانات بسياري بهره‌مند شده است و به يقين مي‌توان گفت كه استان ديگري همچون استان زنجان از اين شرايط موجود برخوردار نيست.

نماينده مردم ابهر و خرمدره در مجلس، به ظرفيت‌هاي بالاي استان در زمينه‌هاي مختلف صنعتي و معدن اشاره کرد و گفت: آمار قبل و بعد از انقلاب در زمينه صنعت استان، نشان‌دهنده توسعه زير ساخت‌ها و جهش صنعتي در استان است. به گونه‌اي که ضعف سرمايه‌گذاري در استان موجب فرار نخبگان از استان مي‌شود و در حال حاضر نيز تعداد زيادي از نخبگان بومي، استان و حتي کشور را ترک کرده‌اند.

مهدوي برخورداري از آب و هواي مناسب، راه ارتباطي و مواصلاتي، تراکم جمعيت پايين و به تبع آن تردد مناسب و ميزان آلودگي و ترافيک کمتر را از جمله مزيت‌هاي استان زنجان دانست و ادامه داد: وجود چنين پتانسيل‌هايي، سرمايه‌گذاري مناسب در تمام زمينه‌ها را مي‌طلبد که در غير اين صورت نخبگان به مرور، توانايي‌هاي خود را از دست خواهند داد.

اين نماينده مجلس، نبود سرمايه‌گذاري‌هاي كلان در استان را عمده‌ترين عامل فرار نخبگان عنوان کرد و افزود: سرمايه‌گذاري در وهله اول بايد توسط دولت ايجاد شود و در کنار بخش دولتي، بخش‌هاي خصوصي نيز اقدام به سرمايه‌گذاري کنند. به گونه‌اي که شاهد هستيم سرمايه‌گذاري کلان دولتي در استان وجود نداشته و يا بسيار محدود و ناچيز است و اين امر، از عمده‌ترين مشکلات استان به شمار مي‌رود.
 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟