واکنش حسن روحانی به اخراج استادان دانشگاه

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین کشورمان، در واکنش به اخراج اساتید از دانشگاه، به جماران گفت: ما باید حرمت دانشگاه و اساتید را حفظ کنیم. شکستن حرمت دانشگاه و اساتیدی که برخی از آنها اساتید به نام و فرهیخته هستند و جدا شدن از دانشگاه برای دانشجویان، علم و کشور خسارت است. امیدواریم مسئولین تدبیری به خرج بدهند و این موج را متوقف کنند.
کد خبر: ۱۱۹۰۹۵۸
| |
3939 بازدید
واکنش حسن روحانی به اخراج استادان دانشگاه

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، رئیس جمهور پیشین کشورمان در واکنش به اخراج اساتید از دانشگاه گفت: ما باید حرمت دانشگاه و اساتید را حفظ کنیم. شکستن حرمت دانشگاه و اساتیدی که برخی از آنها اساتید به نام و فرهیخته هستند و جدا شدن از دانشگاه برای دانشجویان، علم و کشور خسارت است.

رئیس جمهور پیشین کشورمان افزود: امیدواریم مسئولین تدبیری به خرج بدهند و این موج را متوقف کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا اخراج اساتید دامنه مهاجرت‌ها را هم گسترش می‌دهد؟ گفت: بله؛ باعث گسترش مهاجرت می شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت