صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکوائیه یک تاجر آمریکایی از تحریم ایران و یک نکته

در دنیای کنونی و در اقتصاد کنونی جهان - که مهمترین ویژگی آن، وابستگی متقابل اقتصادی است - هر اندازه کشورها در این فرآیند، مشارکت فعالانه و خلاقانه بیشتری داشته باشند، هزینه کنار گذاشتن آنان برای دیگران، بیشتر و پر هزینه تر خواهد بود، چرا که کشورها در حالت عادی، حاضر نیستند وارد بازی شوند که نتیجه آن، باخت ـ باخت پیش بینی می شود.
کد خبر: ۱۱۹۰۳۵
| |
9238 بازدید
سرویس اقتصادی ـ  در حالی که مقامات آمریکایی و اروپایی با تبلیغات فراوان از کارآیی تحریم های اعمال شده علیه ایران سخن می گویند، یک نشریه آمریکایی در شماره روز گذشته خود، گزارشی از کسب و کار تاجران فرش در آمریکا منتشر کرد؛ آنها تأکید داشتند به دلیل تحریم های آمریکا علیه ایران، کار و تجارت خود را از دست داده اند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی «سان فرانسیسکو کرونیکل» در گزارشی متفاوت نوشت: مالکان یک مغازه فرش و گلیم فروشی که زن و شوهری به نام های «ملینا و داد رایسنیا» هستند، اعلام کرده اند که به دلیل تحریم ایران از سوی آمریکا، دیگران نمی توانند از ایران فرش، گلیم و قالیچه وارد کنند و به همین دلیل، شغلشان را از دست داده و مغازه شان را تعطیل کرده اند.

بنا بر اظهارات این زن و شوهر که مالکان مغازه ای با نام «صنعت صلح» بوده اند، آنان نخستین مغازه گلیم و قالیچه فروشی شان را در سال 2005 در سان فرانسیسکو بازگشایی و در مدت کوتاهی، کارشان رونق پیدا کرده است.

این خانواده همچنین افزوده اند: تجارت آنان با ایران، دریچه جهانی برای هنر سنتی ایرانیان فراهم کرده بود؛ آن هم هنگامی که اغلب اخباری که درباره ایران منتشر می شود، منفی است.

این خانواده با تأکید بر این که مردم ایران، مردمی عالی برای تجارت هستند، بر این باورند، هرچند کارگران ایرانی بسیاری نیز از این تحریم ها متضرر می شوند، تحریم های آمریکا علیه ایران، نتیجه عکس خواهد داد، به ویژه آنکه آمریکا با این ضرر رسانی به مردم ایران، دروغگویی خود مبنی بر دلسوزی برای حقوق ملت ایران را بیش از پیش افشا کرده است.

به نظر می رسد، در دنیای کنونی و در اقتصاد کنونی جهان - که مهمترین ویژگی آن وابستگی متقابل اقتصادی است - هر اندازه کشورها در این فرآیند، مشارکت فعالانه و خلاقانه بیشتری داشته باشند، هزینه کنار گذاشتن آنان برای دیگران، بیشتر و پر هزینه تر خواهد بود، چرا که کشورها در حالت عادی، حاضر نیستند وارد بازی شوند که نتیجه آن به صورت باخت ـ باخت پیش بینی می شود.

در واقع، نکته ای که باید به آن توجه داشت، این است که هر جا ایران از تحریم ها لطمه دیده است، بیشتر به دلیل کنار کشیدن و حضور نداشتن فعالانه و به ویژه بی توجهی به مزیت نسبی در روابط تجاری کشور با دیگر کشورها بوده، نه صرف کارآمدی تحریم ها.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟