میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چمن افتضاح آزادی به پیمانکار پرسپولیس سپرده شد

این پیمانکار وعده داده که ظرف مدت ۱۵ روز، چمن ورزشگاه آزادی را به بهترین شکل ممکن اصلاح کند.
کد خبر: ۱۱۹۰۱۴۶
| |
4293 بازدید

مسئولان ورزشگاه آزادی برای بهبود وضعیت چمن این ورزشگاه، مراقبت و اصلاح آن را به پیمانکار ورزشگاه شهید کاظمی سپردند.

به گزارش تابناک ورزشی، این روزها مهمترین بحث در محافل فوتبال ایرانی، بازسازی ورزشگاه آزادی و کیفیت چمن این ورزشگاه قدیمی است. مربیان و بازیکنانی که در سه هفته سپری شده از فصل جدید لیگ برتر در ورزشگاه آزادی بازی کرده‌اند از کیفیت چمن آن به شدت ناراضی بودند.

بر این اساس امروز (سه‌شنبه) تصمیم گرفته شد که مراقبت و اصلاح چمن ورزشگاه آزادی را به پیمانکاری بسپارند که اکنون مسئولیت چمن ورزشگاه شهید کاظمی را از سوی باشگاه پرسپولیس بر عهده دارد. این پیمانکار وعده داده که ظرف مدت ۱۵ روز، چمن ورزشگاه آزادی را به بهترین شکل ممکن اصلاح کند.

از سوی دیگر، مسئولان ورزشگاه آزادی مشغول آماده‌سازی اتاق کمک‌داور ویدئویی و اتاق کنترل دوپینگ هستند چون قرار است ۱۴ شهریور نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بررسی آنها وارد تهران شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات