انتقاد مقامات آمریکایی از سخنان یک وزیر اسرائیلی

- دولت آمریکا اظهارات «ایتمار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی کابینه اسرائیل که گفته بود: «حق یهودیان از فلسطینی‌های ساکن یهودا و سامره برای تردد در این منطقه بیشتر است»، را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۱۸۹۵۱۴
| |
3084 بازدید
انتقاد مقامات آمریکایی از سخنان یک وزیر اسرائیلی

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ رژیم اسرائیل همواره از کرانه‌باختری با نام «یهودا و سامره» استفاده می‌کند.

رسانه‌های عبری‌زبان امروز(جمعه) نوشتند: «مقامات ارشد دولت بایدن نسبت به سخنان تحریک‌کننده بن‌گویر در مصاحبه با شبکه ۱۲ اسرائیل، بسیار متعجب هستند».

شبکه آی۲۴ نیوز نوشت: «اظهارات اخیر بن‌گویر برای دولت و کنگره آمریکا این تصور را ایجاد کرد که دولت اسرائیل از عناصر افراطی تشکیل شده است و آن‌ها سیاست‌های نژادپرستانه ‌در پیش گرفته‌اند».

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت