تمایل مردم به شرکت در زیارت اربعین افزایش یافته است

دبیر شورای فرهنگ عمومی گفت: گزارش رصد مرکز فرهنگی کشو نشان می‌دهد تمایل مردم به شرکت در زیارت اربعین افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۱۸۸۵۱۶
|
۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۲ 19 August 2023
|
2947 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سیدمجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی، روز جمعه در نشست هم‌اندیشی شورای فرهنگ عمومی استان ایلام اظهار کرد: امروزه روش‌های مختلف مطالعاتی از تصویرپردازی و تصویرسازی یک شهر ایده‌آل با استفاده از مطالعات نوین شهری وجود دارد که مدیران ایلام با بهره‌مندی از این مطالعات، وضعیت شهرهای استان را تغییر دهند و بهبود ببخشند و در این زمینه اندیشکده هایی با حضور صاحب نظران و متخصصان راه‌اندازی کنند.

وی گفت: رضایتمندی شهروندان و زائران به عنوان سرمایه‌های اجتماعی از وضعیت زیرساخت های عمرانی، مدیریت شهری و امکانات رفاهی و خدماتی ایلام‌ که محل تردد زائران است باید بیشتر شود و ایلام باید به برکت اربعین در همه حوزه‌ها و عرصه‌ها توسعه همه جانبه پیدا کند و با گذشت بیش از یک دهه از شروع راهپیمایی مردمی اربعین آخرین گزارش رصد مرکز فرهنگی کشور امروز رونمایی می شود و داده های این گزارش حاکی از افزایش تما یل مردم به شرکت در زیارت اربعین است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی ادامه داد: در طول این یک دهه، حرکت خودجوش و انبوه زائران اربعین با انواع چالش ها و مشکلات همراه بود که در واقع نوعی از مدیریت بحران و آزمون خطا محسوب می شد ولی پیام جلسات هم اندیشی امروز در استان ایلام و با توجه به آمادگی مسئولان و مردم در خدمات رسانی به زائران، آن است که پایان مدیریت بحران و ورود به مدیریت فرصت در مقوله اربعین شکل گرفته است.

امامی گفت: برکات اربعین و حضور زائران در استان ایلام نباید معطوف به ایام اربعین باشد بلکه باید توسعه و تحولی اساسی در استان بر مدار ایجاد شهرک های صنایع دستی، گردشگری و مذهبی ایجاد و ایلام به کانون همیشگی توجه زائران و مسافران در بخش های مختلف تبدیل شود.

وی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی در کنار شوراهای تامین و اداری استان باید پیشگام در دوره مدیریت فرهنگی تمدنی اربعین باشد و طرح های مصوب خود را در قالب مصوبات شورای فرهنگ عمومی کشور پیگیری کند.

امامی تصریح کرد: هفته گذشته برنامه تعالی فرهنگی بر مبنای حرکت اربعین با محوریت نقش مشارکت دستگاه های فرهنگی و مردمی در تحقق سبک زندگی اربعینی به تصویب رسید که دارای اهمیت است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
خیلی قند تو دلتون آب نشه بخاطر وامشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
وام و انواع تسهیلات و صدور گذرنامه زیر 18 سال و....شده یه تور سفر خارجی مفت!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
براي اينكه جنبه توريستي پيدا كرده است و علاوه بر اينكه تقريبا هزينه اي پرداخت نمي كنند يك پولي هم مي گيرند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
خوب که چی؟

مگه واجب هست؟

چرا برای عملی مستحب این همه از اموال بیت المال هزینه می کنید

چرا باید این همه گذفتاری ایجاد کنید ( نبودن سایل حمل و نقل برای مسافران به علت اعزام آن ها به مناطق مرزی عراق و .... ) تا شما به اهداف سیاسی از یک عمل مذهبی دست پیدا کنید؟

چرا باید بسیاری از شرکت ها و سازمان ها را موظف کنید که هزینه هایی گزاف را متقبل شوند تا عده ای به زیارت بروند؟


هرکس که اعتقاد دارد و دوست دارد به زیارت اربعین برود ، با هزینه خودش برود

مگر قرار هست یک ملت تاوان اعمال مستحب یک عده را بدهند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
مردم گرسنه اند غذا ندهید ببییند چند نفر کم می شوند
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
با وام و مرخصی تشویقی و غذای مجانی و .... حرف شما درسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
فقط برای اینکه بودجه بیشتری به جیبشون سرازیر بشه این حرفها رو میزنن وگرنه مغذا و جای خواب که مجانیه. دیگه دو قرون پول توی جیب گذاشتن برای مخارج سفر چند روزه وام میخواد؟
عماد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
از جیب خودشون: بسم الله!
از جیب بیت المال: من به سهم خودم راضی نیستم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
ناهار و شام و صبحانه و وام و ارز و مرخصی هم میدن !؟
سید اسماعیل سبحانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
در عوض خدمات رسانی در حمل و نقل مسافران داخلی بشدت مختل شدع
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
زیارتشان قبول باشه فقط خدا نکنه برای وام ده میلیونی باشد که خسر الدنیا و الاخره است.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت