صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قطعی برق لبنان را در خاموشی فرو برد

لبنانی‌ها از شب گذشته با تعطیلی دو نیروگاه برق حرارتی به دلیل انباشت بدهی‌های شرکت برق لبنان در بی برقی به سر می‌برند.
کد خبر: ۱۱۸۸۲۷۹
| |
6188 بازدید

به گزارش فارس به نقل از العهد، موسسه برق لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل تعطیلی نیروگاه‌های «دیر عمار» و «الزهرانی»، لبنان برق در سراسر این کشور قطع شده است.

این موسسه امروز پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل عدم پرداخت ارزی حق الزحمه شرکت عامل پرایم سوت، دو نیروگاه دیر عمار و الزهرانی از کار افتاد و به همین دلیل این شرکت تصمیم گرفت، اقدامات لازم را برای قطع کردن برق آغاز کند.

شرکت برق لبنان همچنین تاکید کرد که این وضعیت منجر به توقف ظرفیت تولید، قطع کامل شبکه برق و عدم تامین برق مشترکان خواهد شد.

در همین زمینه، شبکه تلویزیونی الجدید لبنان نیز گزارش داد که تامین برق فرودگاه بیروت نیز به دلیل توقف فعالیت نیروگاه‌های دیر عمار و الزهرانی متوقف شده است و در حال حاضر این فرودگاه با ژنراتور برق تا زمان تمام شدن سوخت آن کار می‌کند.

لبنان از سه سال پیش با بحران شدید در بخش انرژی در نتیجه کمبود سوخت در سایه تحریم‌های آمریکا و کمبود ارز با آن مواجه است و این امر منجر به تولید ضعیف نیروگاه‌ها و قطع برق برای ساعت‌های طولانی می‌شود.

لبنانی‌‌ها در شرایط قطعی‌های مکرر برق به استفاده از ژنراتورهای شخصی وابسته هستند که آن نیز هزینه‌های مضاعفی را به آنها در شرایط سخت معیشتی تحمیل کرده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات