میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تعیین تکلیف کیان تایر به هیئت ویژه محول شد

شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به هیئت تصفیه امور ورشکستگی اجازه داد، با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه لاستیک البرز (کیان تایر) اقدام کند.
کد خبر: ۱۱۸۸۲۲۱
| |
3219 بازدید
تعیین تکلیف کیان تایر به هیئت ویژه محول شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، نود و سومین نشست شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

در این جلسه با موافقت سران قوا به هیات تصفیه امور ورشکستگی اجازه داده شد که با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه لاستیک البرز (کیان تایر) اقدام کند.

کارخانه لاستیک البرز از سال ۱۳۸۵ به دلیل سوءمدیریت، انباشت بدهی، نبود نقدینگی جهت تامین مواد اولیه و افزایش هزینه‌ها، با مشکلات عدیده مواجه و نهایتاً از سال ۱۳۹۹ زیر نظر هیئت ورشکستگی قوه قضائیه قرار گرفته بود.

همچنین به سازمان برنامه و بودجه اجازه داده شد نسبت به تخصیص وجوه حاصل از فروش نفت در اجرای بند «ز» تبصره ۱۹ قانون بودجه، تدابیر لازم را به عمل آورد.

بررسی سند اصلاح نظام بانکی موضوع دیگری بود که مورد بحث قرار گرفت. چگونگی هدایت نقدینگی و اعتبارات در جهت رونق تولید، تقویت ارزش پول ملی و کاهش تورم، رفع مشکلات اقشار محروم برای دریافت تسهیلات و تقویت نظارت و با ثبات کردن شبکه بانکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح در این زمینه بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات